Pevačica Dženifer Lopez sa svojim timom dobro je isplanirala ovu godinu. Novi album, velika turneja i promocija njene i Benove ljubavne priče trebali su da joj donesu milione na bankovnom računu. Međutim, sve je krenulo naopako.

ben-aflek-dzenifer-lopez-profimedia0846521237.jpg
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Naime, ona je ove godine planirala da promoviše projekat 'This is me now'  u koji je navodno uložila 20 miliona dolara. Međutim, njen albim je doživeo debakl, kao i film koji govori o njenoj ljubavi sa Benom Aflekom. Ne samo da je film doživeo fijasko, već i njen brak. Kako je nedavno objavljeno, pevačica je podnela papire za razvod, a supružnici još od aprila ne žive na istoj adresi. 

dzenifer lopez ben aflek profimedia-0907700428.jpg
BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer je planirala i veliku turneju, ali je otkazala pod izgovorom da želi da se posveti porodici. Baš u to vreme, brak joj je doživeo peh.

Osim toga, pevačicino ime se pominje i u najnovijoj aferi Paf Dedija koji je završio u zatvoru zbog brojnih krivičnih dela. A kako je upravo ona godinama bila u vezi sa uhapšenim reperom, ne piše joj se dobro. 

"U potpunosti sam slomljena i tužna što sam vas razočarala. Molim vas, znajte da ovo ne bih učinila da ne osećam da mi je to apsolutno potrebno. Obećavam vam da ću vam se iskupiti i da ćemo opet svi biti zajedno. Volim vas sve jako. Do sledećeg puta', napisala je pevačica na društvenim mrežama.

dzenifer-lopez-profimedia0905415459.jpg
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Pevačica  je ovih dana imala prvi javni nastup nakon razvoda. Povod je bila 50. godišnjica Američke muzičke nagrade, na kojoj je održala govor. Blistala je u ružičastoj košulji i nije se prestala smejati. Rekla je kako je ta nagrada utkana u njene uspomene iz detinjstva. 

"Ovo je poprilično neverovatno, zar ne? 50 godina Američke muzičke nagrade. Sećam se kad sam ih gledala kući kad sam bila mala devojčica', ispričala je pevačica.

(Kurir.rs/M.J)

MONDO Premijera filma Prva klasa, glumci o Draganu Gagi Nikolicu