Melanija Tramp objavila je svoje memoare i otkrila brojne pikanterije iz braka sa Donaldom Trampom. Ona je detaljno opisala svoj prvi susret sa njim, priznajući da je političar bio na sastanku sa drugom ženom kada je počeo da joj se udvara. Variety je objavio delove koji se odnose na upoznavanje sa njim:

melanija-i-donald-tramp.jpg
ELSA / Getty images / Profimedia 

- Videla sam kako moj prijatelj maše nekome iza mene. Kada sam se okrenula, primetila sam muškarca i privlačnu plavu ženu kako nam prilaze - započela je Melanija priču o njihovom upoznavanju.

„Zdravo. Ja sam Donald Tramp", rekao mi je on kada je stigao do mog stola. „Drago mi je da smo se upoznali." Prepoznala sam ime i znala sam da je biznismen ili slavna ličnost, ali ništa drugo. Ispružio je ruku da se rukujemo.

„Zdravo“, odgovorila sam. „Ja sam Melanija."

profimedia0584995154.jpg
Profimedia 

Oči su mu se ispunile radoznalošću i interesovanjem, i, iskoristivši priliku, seo je do mog mesta i započeo razgovor. Pitao me je o mom životu u Njujorku, mom slovenačkom domu i putovanjima po svetu. Bio je to kratak susret koji je ostavio trajan utisak povezanosti. Bilo je lepo steći novo poznanstvo.

Od trenutka kada je naš razgovor počeo, bila sam zarobljena njegovim šarmom i ležernošću. Bilo je toliko užurbanih aktivnosti oko nas, ali njegova fokusiranost na našu interakciju učinila je da se osećam kao centar njegovog sveta. Bio je to osvežavajući otklon od uobičajenog površnog razgovora i otkrila sam da me privlači njegova magnetna energija.

melania-epa01.jpg
EPA 

Kada je njegova saputnica otišla na trenutak, pitao me je za moj broj telefona. Ljubazno sam odbila njegov zahtev. Bio je malo iznenađen.

„Daj ti meni svoj broj“, rekla sam.

„Daću ti svoj broj“, rekao je, „ako obećaš da ćeš me nazvati."

profimedia0585421901.jpg
Profimedia 

Pokretom rukom Donald je pozvao svog telohranitelja. Njegova velika ramena su se nagnula dok ga je slušao, pre nego što je diskretno napisao belešku na elegantnoj vizit karti. Donald je uzeo karticu i pružio mi je - završila je Melanija svoju ispovest o prvom susretu sa sadašnjim suprugom.

Iako nije poznato koliko je vremena trebalo Melaniji da ispuni svoje obećanje i kontaktira Donalda, par je godinama izlazio, da bi se 2005. venčali i godinu dana kasnije dobili sina Barona.

(Kurir.rs/Variety/M.F.)

Kurir televizija TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)