Nežni gestovi govore o njihovoj povezanosti, a ako je suditi po pisanju stranih medija, važan je faktor i njihov noćni ritual.

Kako navodi Dejli Mejl, nakon što Kejt Midlton smesti decu u krevet, njih dvoje imaju vreme za sebe. Provode ga tako što se opuštaju uz čašicu pića, kako bi zaboravili na brojne kraljevske obaveze.

profimedia0906075498.jpg
Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom

Tu na scenu stupa princ Vilijam, koji svojoj supruzi pripremi čašu džin tonika i onda zajedno uživaju u večeri. Izvor iz palate tvrdi da je važno da Vilijam napravi džin-tonik za Kejt nakon što pošalje Džordža, Šarlot i Luisa u krevet. I dok se ranije verovalo da Kejt voli da popije kriglu Ginisova sa dosta pene, čini se da je promenila izbor.

profimedia0881869752.jpg
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia Vilijam je uvek tu za Kejt

"Vilijam donosi Kejt džin tonik. Zaista im je stalo jedno do drugog, ali na drugačiji način", kaže za Dejli Mejl izvor dobro upućen u vezu kraljevskog para.

Iako se na početku nije činilo kao da će njih dvoje uspeti u svojoj romansi, Kejt Midlton je poslednjih godina postala pravi odraz kraljevske porodice, a kako je otkrila princ joj je umnogome pomogao. 

(Kurir.rs/I.M.)

Instagram/katemiddleton_turkey KEJT MIDLTON NA PARADI POVODOM KRALJEVOG ROĐENDANA