Muzičar Derik Vibli objavio je memoare u kojima je progovorio o vezi sa Paris Hilton, početkom 2000-ih. On je u svojoj knjizi izneo niz optužbi na račun mnogih ličnosti, a ono što je svim zaparalo uši su njegove tvrde da je sa Paris Hilton konzumirao kokain.

profimedia-0384443986.jpg
Martin Harris / Capital pictures / Profimedia 

On je prevashodno optužio svog bivšeg menadžera za seksualno zlostavljanje, a onda se osvrnuo na vezu sa bogatom naslednicom 2003. godine. Senzacionalno tvrdi da je imala kokain u svojoj torbici, te da se često "popravljala" tokom sesije šminkanja na žurci u toplesu.

U odlomku iz knjige koju je objavio Dejli Mejl Vibli opisuje početak njihove romanse u jednom klubu u Los Anđelesu.

- Čim smo ušli, uspostavio sam kontakt očima sa prelepom plavom devojkom koju sam prepoznao, ali nisam mogao da prepoznam. I ona me je jasno prepoznala, kada je prišla pravo. "Zdravo! Sećaš me se? Upoznali smo se pre nekoliko godina na MTV-u." Shvatio sam da je Paris Hilton. Ona još nije bila poznato ime, ali je još uvek bila Paris Hilton i definitivno sam je se sećao.

paris-hilton-profimedia0823035957.jpg
Bob Kupbens/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia 

"Kako sam mogao da te zaboravim?" rekao sam sa osmehom. "Bio si tako hladan i grub prema meni." Oči su joj se raširile i uz postiđeni smeh je rekla: "Ne, nisam!

Jesam li bio? Šta sam rekao?" Nasmejao sam se i rekao: „Pogledao si me i rekao naglašenim pretencioznim glasom: „Pa... . . koji si ti kul bend?“ Srećom, imala je dobar smisao za humor... smejali smo se i pozvala me je za svoj sto - naveo je.

Na kraju je par završio u 'čudnoj staroj vili na Holivudskim brdima' koja je 'pripadala starom filmskom producentu bez posla iz sedamdesetih.

profimedia0679401487.jpg
Profimedia 

- Na ulaznim vratima nas je dočekala devojka od jedva dvadeset i nešto u donjem vešu i naizgled naduvana heroinom. Paris je izvukla malo kokaina... Povukao sam liniju, a ispostavilo se da je bila najčistija i najneverovatnija koju sam ikada povukao. Nije bilo nervozno, nije bilo brzo, uopšte nisam osetio kako mi srce lupa. Osećao sam se jebeno neverovatno - piše.

U 3 sata ujutru i sa predstavom sledećeg dana, par je napustio žurku - Vibli je ispričao njihov žestoki susret na vrhu starog automobila.

profimedia0680046808.jpg
Profimedia 

- Nastavili smo da se zabavljamo dok sam odlazio sa žurke, i ubrzo smo se zatekli kako živimo san iz osamdesetih, opijeni kokainom i zabavljajući se na haubi starog poršea filmskog producenta - zaključio.

Paris Hilton se još uvek nije oglašavala o ovim navodima.

(Kurir.rs/I.M.)