Slavni glumac Ričard Gir (75) prisustvovao je filmskom festivalu u Cirihu gde je premijerno prikazan film "Wisdom of Happiness" čiji je izvršni producent upravo Gir. Na premijeru je stigao sa suprugom Alehandrom Silvom (41), a par nije mogao da sakrije zaljubljenost.

profimedia-0918709924.jpg
Ervin Monn / imago stock&people / Profimedia 

Pred fotografima su pozirali zagrljeno, a Gir nije mogao da drži ruke podalje od svoje supruge. Par se, ako je sudeći prema fotografijama i njihovim osmesima na licima, odlično zabavio na festivalu.

Supružnici su na događaj stigli u elegantnim izdanjima. Holivudski glumac je nosio crno odelo i belu košulju, dok je Alehandra nosila belu haljinu do poda sa svetlucavim detaljima, a njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu zapalilo je društvene mreže.

Ričard i Alehandra venčali su se 2018. godine, a zajedno imaju dvojicu sinova. Alehandra iz prethodnog braka ima 9-godišnjeg sina, a Gir ima 24-godišnjeg. Koliko je zaljubljen u svoju suprugu je dokazao nakon njihovog venčanja.

"Venčao sam se s prekrasnom ženom koja je pametna, osećajna, predana tome da pomaže ljudima, koja je zabavna, strpljiva, koja zna kako da oprosti, koja odlično kuva - i koja pravi najbolje salate na svetu", rekao je tada.

(Kurir.rs/JutarnjiList/M.F.)

Bonus video:

Kurir TV ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA