U jeku skandala oko hapšenja kontroverznog mogula Šona Didija Kombsa, po društvenim mrežama Bijonse se ponovo našla na meti kritika zbog svog izgleda nakon što je podelila fotografije na svom Instagram profilu na kojima je pozirala u kratkoj bundi i providnom bodiju, a fanovi su je u komentarima optužili da izbeljuje kožu kao Majkl Džekson.

"Ideš stopama Majkla Džeksona. Tužno," glasio je jedan od komentara.

"Zašto očajnički pokušavaš da budeš belkinja," dodao je drugi.

"Očigledno mrzi to što je Afroamerikanka," zaključio je treći. 

Podsetimo, ranije ovog meseca, američki reper Šon Didi Kombs pojavio se na sudu na Menhetnu u Njujorku nakon što je optužen za reketiranje, zavere, seksualnu trgovinu silom, prevaru ili prinudu i prevoz radi bavljenja prostitucijom. Klupko je počelo da se odmotava neverovatnom brzinom, a svakog dana u javnost isplivaju novi detalji ovog skandala.

Kako piše Daily Mail, veliki broj slavnih ličnosti strepi da se ne nađe u centru skandala. U optužbama protiv Didija ne pominju se "bele zabave", već privatne hotelske žurke (freak-offs) na kojima je reper drogirao svoje žrtve i terao ih na seksualne radnje. On je sve vreme posmatrao i snimao ih.

Na udaru javnosti, posebno njihovih fanova našli su se pevačica Bijonse i njen suprug reper Džej Zi.

Oni su nakon skandala čiji je glavni akter Pi Didi, na Instagramu izgubili ukupno 8 miliona pratilaca! Oboje po četiri miliona.

Bijonse je tako sa 320 milona spala na 316 milona pratilaca, dok je Džej Zi pre skandala imao skoro 5 miliona pratilaca, a sada "samo" 903 hiljada.

Osim toga, mnogi ljudi pa i njihovi fanovi ostavljaju im brojne komentre ispod fotografija u kojima im zameraju što su se družili sa Pi Didijem i posećivali njegove žurke.

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

Kurir KURIR ULOVIO BIJONSE I DŽEJ ZIJA U NICI: Evo kako slavni par provodi vreme odmora na Azurnoj obali!