Momčilo Otašević i Jelena Perčin popularni su glumci u regionu i u javnosti su smatrani skladnim parom, a posebno je zanimljivo kako je počela njihova ljubavna priča.

Popularni glumci su se upoznali na snimanju serije "Zora dubrovačka", a na pitanje da li je mogao da zamisli da će mu upravo taj projekat doneti ljubav, brak i decu, glumac je rekao:

85421.jpg
Printskrin, Ana Paunković 

- Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem '90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao - rekao je tada glumac.

Krili da se razvodeNakon razvoda nisu komentarisali njihov odnos, a glumica je istakla da želi da sve ostane između njih dvoje, bez uplitanja javnosti.

untitled1.jpg
Printscreen/Instagram 


- Moram da priznam, smeta mi interesovanje za moj privatni život. Ne volim da se izlažem, ne volim da govorim o svojoj porodici, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim da se zaštitim privatnost maksimalno koliko mogu - rekla je.

Otkrila je i da je zbog dece ostala u dobrim odnosima s Momčilom.

- Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke dece i samo su oni prioritet - kaže ona.

(Kurir.rs/I.M.)