Slavna glumica Lupita Njongo potvrdila glasine o raskidu sa glumcem Džošuom Džeksonom sa kojim je bila u vezi nešto manje od godinu dana. 

"Moja ljubav prema mom mačku je jedinstvena. Ako budem opet imala sreće da budem u romantičnoj vezi, to će biti zbog njega. Bila sam spremna da zatvorim ta vrata, zaključam ih i zapečatim. On je osigurao da moje srce ostane otvoreno", rekla je Lupita za Harper‘s Bazaar o svom mačku Jojou.

lupita-njongo-oskar-12-godina-ropstva.jpg
Reuters 

Podsetimo, prve glasine o njihovoj vezi procurele su prošle godine nakon što su zajedno viđeni na koncertu Džanel Mone u Los Anđelesu. Svoju vezu potvrdili su decembra meseca 2023. godine tako što su, držeći se za ruke, prošetali nacionalnim parkom "Joshua Tree". Nakon toga, ponovo su viđeni zajedno ranije ove godinedok su na plaži u Puerto Valarti razmenjivali nežnosti.

Par je vezu započeo manje od tri nedelje nakon što je Džodi Tarner Smit, podnela zahtev za razvod od Džeksona nakon četiri godine braka.

dzosua-dzekson-lupita-njongo-profimedia0853922666.jpg
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumica je navela nepomirljive razlike kao uzrok razlaza i zatražila zajedničko starateljstvo nad njihovom trogodišnjom ćerkom Dženi. Bivši par koristio je "Janie" kao alias za svoju ćerku. Otkriveno je da je njeno pravo ime Džuno u sudskim dokumentima.

1.jpg
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Tags:Lupita Njongo, Džošua Džekson 

Iako je izvor za Us Weekly rekao da je Džeksona potpuno zatekao zahtev za razvod, drugi izvor je za People rekao da su bili u vrlo nezdravom braku. U međuvremenu, Njongo je na Instagramu potvrdila da se razišla s dečkom Selemom Masekelom zbog njegove prevare.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video: 

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!