Kraljevsko venčanje 2018. godine, kada su Megan Markl i princ Hari izgovorili sudbonosno "da", bio je događaj koji je pratio ceo svet. No, izgleda da se drame nisu dešavale samo u okviru porodice sa dvora.

Među poznatim ličnostima koji su došli kao gosti na njihovo slavlje, našli su se i poznati glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni. Svi su stekli utisak tada da je njihovo prijateljstvo, barem postojano, s obzirom da su se našli na zvanicama. A to su nekako "potvrđivali" i kasnije, događajima na kojima su bili zajedno. No, vremenom, krenule su priče da se tada kada je bilo venčanje, ovi parovi nisu ni poznavali i da je to bio njihov prvi susret, što je već pomalo čudno.

Mesecima kasnije činilo se da su u dobrim odnosima, ali kako su godine prolazile, isto tako se primetilo da se njihovi odnosi hlade.

profimedia-0912560033.jpg
Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Nedavno su Klunijevi organizovali "The Albis", zabavu posvećenu filantropskom radu u kom su već dugo godina. Na listi zvanica našla su se najpoznatija lica sveta, od glumaca do pevača i voditelja, ali izgleda da su neka imena izostala. U isto vreme, princ Hari je na svom solo putovanju posetio Njujork, gde se i odigrala zabava.

Međutim Klunijevi, koji su to znali, ipak nisu pozvali princa da dođe. Ovo je drugi događaj u nizu koji organizuju Klunijevi, a da nisu pozvali kraljevski par. Prošle godine su Hari i Megan rekli da su tada bili poprilično iznenađeni što su izostavljeni, kako su izvori tada navodili.

megan-markl-i-princ-hari-na-invictus-igrama-profimedia0805569665.jpg
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Ali, što se ovogodišnje zabave tiče, Hari, koji je vrlo lako mogao da dođe, s obzirom da je bio u istom mestu gde se i održavala žurka, oseća se poniženo zbog ovoga, kako su preneli insajderi bliski kraljevskom paru.

"Od svih zamerki sa kojima su morali da se suoče otkako su se preselili u Holivud, ovo je verovatno najveće poniženje za Harija i Megan," rekao je jedan insajder za "Radar Online".

S obzirom da je poznato da Hari ima želju da povrati svoju reputaciju, sa ili bez Megan, ovaj događaj je mogao da mu pruži upravo to.

(Kurir.rs/Ona/J.M.)

 Bonus video:

Kurir televizija PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani