Advokati Šona "Didija" Kombsa kažu da je najteže prilagođavanje muzičkog mogula na boravak iza rešetaka hrana koju jede.

„Mislim da je hrana verovatno najgrublji deo toga“, rekao je Kombsov advokat Mark Agnifilo novinarima ispred zgrade federalnog suda na Menhetnu nakon  konferencije.

paf dedi.jpg
Printscreen YouTube 

Određen datum suđenja

Na sudu, u četvrtak, 10. oktobra, Kombsov datum suđenja po optužbama za seksualne zločine zakazan je za 5. maj 2025. godine.

Kombs je smešten u pritvorskom centru Metropolitan u Bruklinu dok čeka suđenje. 20. septembra, piše People i dodaje kako su ranije izvestili da je njegov dan iza rešetaka počeo u 6:00 ujutro doručkom od žitarica, voća i torte za doručak.

Radnim danima, ručak se služi u 11:00, a večera se poslužuje nakon 16:00. broj zaposlenih. Ručak se sastoji uglavnom od glavnih jela uključujući hamburgere, pečenu ribu ili goveđi takos, sa kajganom i keksima tokom vikenda.

paf dedi profimedia-0211326598.jpg
MPNC / Backgrid USA / Profimedia 

Za večerom, meni uključuje izbore kao što su pileći fajitas, testenina i pečena govedina. U zatvoru se takođe služe jela „zdrava za srce“ i vegetarijanska jela poput sočiva, tofua i pečenog pasulja.

profimedia-0908792864.jpg
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Šta se dešavalo na sudu

Tokom svog pojavljivanja pred sudom u četvrtak, Kombs je, u preplanuloj zatvorskoj odeći, bio nepomičan i gledao je pravo ispred sebe.

Kada je izašao iz pritvorskih ćelija, mahnuo je rođacima na galeriji i zagrlio svoje advokate.

Kombsova majka je doletela sa Floride i bila je prisutna u sudnici, rekao je Entoni Riko, jedan od njegovih advokata, u četvrtak na sudu. Prisutna su bila i Combsova deca.

Tužioci su rekli da očekuju da će biti potrebno oko mesec dana da se izvuku podaci sa njegovih zaplenjenih uređaja. Opisujući količinu podataka kao "izuzetnu", rekli su da bi mogli da podnesu zamjensku optužnicu kada svi podaci budu izvučeni.

Paf Dedi je skoro poslednjih mesec dana proveo iza rešetaka nakon što su dvojica sudija odbili zahteve za kauciju, iako su njegovi advokati uložili žalbu da ga puste na slobodu do suđenja.

Mogul, koji je decenijama konsolidovao ogromnu količinu u muzičkoj industriji i šire, optužen je 17. septembra po optužbama za seksualnu trgovinu, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir televizija MIKA ALEKSIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Reditelj optužen za silovanja prvi put se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA