Američka preduzetnica i kuvarica, Marta Stjuart (83), priznala je da je varala svog bivšeg supruga, Endrua Stjuarta u Netfliksovom dokumentarcu čiji je trejler izašao nedavno. 

Naime, marta je bila udata za Stjuarta od 1961. do 1990. godine ali ga je, kako je i sama rekla, prevarila a onda posavetovala sve udate žene kako da se odnose ka preljubi

"Mlade žene, poslušajte moj savet, ako ste u braku i muž vas počne da vas vara, on je obično smeće. Izađite iz tog braka," rekla je Marta na šta ju je voditelj podsetio da je i ona sama na početku svog braka počinila preljubu, na šta je ona kratko odgovorila: "Jesam, ali mislim da Endi nikada nije znao za to".

S bivšim suprugom dobila je ćerku Aleksis Stjuart, koja danas ima 59 godina, a nakon razvoda uplovila je u vezu sa glumcem Entonijem Hopkinsom. Nakon razvoda, njen bivši suprug oženio je njenu 21. godinu mlađu asistentkinju, Robin Ferklon, ali taj brak nije potrajao. Međutim, to Stjuarta nije sprečilo da nastavi da traga za savršenom ljubavi, pa je ubrzo zatim oženio Šajlo Nelson sa kojoj i dalje uživa u bračnim vodama. 

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje