Bivša lična asistentkinjaKanjea Vesta, Loren Piskiota, koja ga je optužila da ju je otpustio nakon što ju je seksualno uznemiravao, izmenila je svoju tužbu kako bi dodala nekoliko novih tvrdnji, uključujući to da je bila na studijskoj sesiji u Santa Monici u Kaliforniji, gde ju je Vest navodno drogirao i seksualno napao, otkrili su novinari The Rolling Stonea.

"Tužiteljka je osećala sve manje kontrole nad svojim telom i govorom, nakon čega se više ničega ne seća, nastavlja se u tužbi. Sledećeg dana, u tužbi se tvrdi da se Piskiota probudila "fizički jako loše i zbunjena". Takođe je osećala "ogroman stid i neprijatnost jer nije mogla da se seti nijednog detalja noći nakon onih početnih gutljaja pića koje joj je poslužio Vest" navodi se u tužbi.

Tek godinama kasnije Piskiota je rekla da je saznala da je navodno bila seksualno zlostavljana. Vest je otkrio da su se "smuvali" na snimanju u studiju, zbog čega je shvatila da je te noći navodno bila drogirana i seksualno zlostavljana. Kada je rekla Vestu da se "ne seća te noći u studiju i da se seća samo samog početka noći kada su seli na kauč u sobi punoj ljudi i popili gutljaje jedinog pića koje joj je dao", u tužbi se tvrdi da se Vest nasmejao i rekao: "Žene vole da kažu da se ne sećaju". Predstavnik Vesta nije odgovorio na zahtev novinara The Rolling Stonea za komentar.

bjanka-censori-profimedia0857393175.jpg
ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U međuvremenu su i novinari Daily Maila došli do informacija iz tužbe, pa navode kako piše da je Bjanki Ćensori, s kojom je bio, rekao da želi da vodi ljubav s njenom majkom. Navodno je poslao snimak njihovog razgovora s mobilnog telefona, na kojoj piše: "Želim da j.... tvoju majku pre nego što ode".

kanje-vest-profimedia0890397498.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Već se ranije pisalo o pravnom sporu između bivšeg OnlyFans modela, Loren Piskiote, i repera Kanjea Vesta, koji je optužen za seksualno uznemiravanje. Piskiota je rekla da reper nije prestajao da priča o seksu dok je ona bila njegova zaposlena i da joj je često slao poruke seksualne prirode, među kojima je bila i ona da je uzeo Vijagru kako bi spavao s osobom s A-liste.

Bilo je tu i poruka koje su sadržavale razne Vestove maštarije s Piskiotom, ali i vulgarnih snimaka. Piskiota je navela i da je Vest često govorio kako priželjkuje da ima seks s majkom jedne od svojih zaposlenih, a da pritom zaposlena to posmatra.

Navodi se i da je reper jednom zamolio Piskiotu da ga poseti u hotelu u Malibuu kako bi mu donela podatke za prijavu na Netflix, ali je kasnije priznao da je hteo da dođe kako bi mu dala zagrljaj za njegov rođendan. Piskiota je istakla i trenutak kada je reper došao u studio s muškom i ženskom gošćom pa je rekao muškom gostu da može da ima seks s Piskiotom ako mu on dozvoli seks sa ženskom gošćom.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

Tiktok/therealtabflamez Kanje Vest upao na svadbu u Italiji