Nova mama Hejli Biber odlučuje da svoje roditelje drži podalje od svog malog sina Džeka zbog njenih stalnih tenzija i sukoba sa sa Stivenom i Kenijom Boldvin zbog verskih i političkih uverenja.

Hejli (27) dobila je svoje prvo dete sa suprugom Džastinom Biberom (30) u avgustu i dok bi mnoge nove majke u ovom trenutku rado dočekale pomoć svojih roditelja, Hejli je odlučna da drži distancu.

profimedia0503245044.jpg
Profimedia 

„Hejlin odnos sa porodicom je loš već neko vreme“, rekao je izvor ekskluzivno za DailiMail.com.

„Bila je bliža sa svojom mamom, ali to je počelo da se kvari kada je zatrudnela jer mesecima nije želela da kaže porodici".

profimedia0475620182.jpg
Profimedia 

Insajder je objasnio da je situacija koja je na kraju gurnula Hejli preko ivice bila kada je njen otac podelio objavu tražeći od fanova da se mole za Hejli i Džastina, nešto što je izazvalo zabrinutost za par.

Hrišćani, molim vas, kada pomislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak da se pomolite za njih kako bi stekli mudrost, zaštite i približi se Gospodu.'

"Hejli je imala nemir sa svojom porodicom kada je njen tata zatražio molitve za Hejli i Džastina, a ona mu je rekla da ne želi da se on meša u njen život", rekao je izvor.

profimedia0474306444.jpg
Profimedia 

Hejli je upoznala kanadskog pevača u bekstejdžu u emisiji NBC TODAI 2009.

„Drago mi je da smo se upoznali“, bile su prve reči koje je Hejli ikada izgovorila Džastinu.

Par je na kraju počeo da se zabavlja 2015. godine, a svoju romansu je ponovo pokrenuo 2018. - tri meseca nakon njegovog razlaza sa Selenom Gomez. Izvor je tvrdio da su Hejline tenzije sa porodicom podstakle njenu želju da odustane od 'Boldvina' u korist da postane gospođa Biber 2018.

(Kurir.rs/M.J)