Popularna pevačica Bili Ajliš o brojnim temama javno se izjašnjavala, a jedna od njih tiče se i njene intime. Naime, ona je javno govorila o svojoj seksualnosti. Sada se pokajala.

U razgovoru za Vogue, Bili je izrazila žaljenje zbog toga što je previše podelila sa javnosti.

" Volela bih da niko ne zna ništa o mojoj seksualnosti ili bilo čemu o mom životu u vezi sa zabavljanjem. Nikad, ikada, ikada. I nadam se da nikada više neće.  I nikad više neću pričati o svojoj seksualnosti. I nikada više neću govoriti o tome s kim izlazim", rekla je pevačica koja je nedavno priznala da je biseksualka.

Podsetimo, pevačica  je u intervjuu s Ameliom Dimoldenberg pred Oskare otkrila san koji je imala o glumcu Kristijanu Bejlu (50) koji ju je motivisao da raskine sa svojim dečkom.

profimedia0646710874.jpg
Profimedia 

Voditeljka je pitala Ajliš i njeknog brata Fineasa O'Konela (koji je takođe gostovao u emisiji) da li je glumac Kilijan Marfi inspiracija iza njihove pesme "Ocean Eyes" iz 2016. godine.

Fineas je u šali rekao da je verovatno napisao pesmu o njemu i da je veliki obožavatelj njegovih očiju u filmu Dankirk. Zatim je Bili otkrila da je Bejl ipak taj. Dimoldenberg je pitala pevačicu je li njen omiljeni superheroj Betmen.

"Ne znam baš puno o superherojima", rekla je Bili.

"San o glumcu me naterao da raskinem s dečkom", rekla je pjevačica.

profimedia0437327818.jpg
Profimedia 

Pevačica nije otkrila ko joj je bio dečko, ali zadnja veza koju je imala bila je s frontmenom benda "The Neighbourhood" Džesijem Raderfordom. Par je prekinuo u maju 2023. Pre Raderrforda bila je s Metjuom Tajlerom Vorsom. Podsetimo, Ajliš i njen brat nominovani su ove godine za Oskara za pesmu What Was I Made For?, koja je napisana za film Barbi.

(Kurir.rs/M.J)