Glumački par Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na brak pre dve godine, nakon čega je u javnosti kao bomba odjeknula da je popularni umetnik ušao u vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić.

danica-anica-lazar.jpg
Damir Dervišagić, Instagram/anicalazicofficial 


Od tog momenta javnost neprekidno prati život novog, intrigantnog para, dok Danica živi povučenim životom.


Kako danas živi glumica?

screenshot-20231127-151246.jpg
Printscreen 


Danica se nakon razvoda braka, koji je trajao 42 godine, povukla iz javnosti, te je samo možemo videti u pozorištu i na malim ekranima u serijama u kojima glumi. Ona je nastavila da živi skromnim životom, te je često viđena i u gradskom prevozu.

zarko-jokanovic-danica-ristovski-milica-milsa.jpg
Printscreen Instagram 


Takođe, dosta vremena provodi sa prijateljima, te je često možemo videti kako je sa kolegama na večeri ili da gostuje na brojnim festivalima u društvu mladih kolega.

Danica se i posvetila sportu, te smo u jednom momentu mogli da je vidimo sa bokserskim rukavicama u ringu. Jedno je sigurno, Danica ne skida osmeh sa lica i haje za razvod i bivšeg muža.

capture.jpg
Printskrin/Instagram 


Scenarista Žarko Jokanović je jednom prilikom na mrežama objavio njenu fotografiju u ringu uz zanimljiv opis.


"Ne bih se ja sa njom z**ebavao. Moja Danče, legenda", napisao je Žarko.

danica-ristovski.jpg
Nenad Matović 


Nekoliko meseci nakon razvoda, Lazar je uplovio u novu romansu, i to sa dosta mlađom Anicom Lazić, u jednom momentu se spekulisalo i da je Danica izbačena iz serije "Drim Tim" kako bi uloga pripala Anici. Iz produkcije se nisu oglašavali na tu temu.

A nova izabranica Lazara Ristovskog ne krije koliko je zaljubljena, te često objavljuje zajedničke fotografije sa raznih destinacija.

(Kurir.rs/I.M.)