Influenserka Dunja Jovanić, na društvenim mrežama poznatija kao "imfashionbabe", nedavno je na istim podelila snimak na kom uplakana sedi u svojim kolima što je izazvalo burne reakcije njenih fanova. 

"Toliko jedva čekam da se završi ova godina i da se "rasknjiži" sve ono što je višak, manjak i sve ono čemu nije mesto tu. I oduvek sam bila pozitivac i znam sigurno da dolazi sve najbolje ikada, ali mi je nekako ove godine svašta nešto došlo na "naplatu", od raznih nesigurnosti koje vučem još iz detinjstva, do neprestanog preispitivanja svega u mom životu, i stvarno se osećam loše poslednjih meseci," napisala je Dunja na objavi na kojoj se u pozadini čuje pesma pevačice Adel.

Dok su pojedini izrazili zabrinunost, bilo je onih i koji su vrlo oštro reagovali na njenu objavu.

"Ja se pitam da li ova devojka ima bar jednog iskrenog prijatelja ili bliskog člana porodice da joj kaže da ovo nije normalno, kao ni ono skidanje pred kamerom i keslanje na silu," napisao je jedan od pratilaca. 

"A jeste, prva reakcija kada se raspadam mi je da upalim kameru i snimim to," dodao je drugi. 

U grupi ljudi koja je komentarisala objavu našli su se i oni koji su istakli da je upravo ova njena emocija slika i prilika realnog vremena današnjice u kojoj živimo, a bilo je i onih koji su zaključili da je njen video zapravo apelovanje na brigu o mentalnom zdravlju jer je objavljen 10. oktobra, na Svetski dan mentalnog zdravlja.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

tiktok/clarisamurgia  Influenserka iznajmila sobu sa pogledom na sliku mora