"Lumière Film Festival" u Lionu počeo je ovog vikenda, a crvenim tepihom prošetale su mnoge filmske ličnosti među kojima se definitivno najviše istakla prelepa Monika Beluči koja je došla u društvu svog partnera Tima Bartona

Naime, ovoga puta Monika se pojavila u stilu malo drugačijem od onog u čemu je obično viđena. Iako je javnosti poznata kao glumica koja stalno nosi crnu boju, magična Monika ovoga puta pojavila se u braon nijansi, poznatijoj kao "nijansi mlečne čokolade" koja je pravi hit ove jeseni. 

profimedia-0920369454.jpg
Maks Him / Starface / Profimedia 

Njena svečana toaleta zaista je pravo osveženje - spuštenih ramena sa naborima na grudima, uska uz telo i duga do poda, ova kreacija zaista je istakla zanosnu liniju Belučijeve. Svoj stajling glumica je zaokružila pismo torbicom u istoj nijansi i crnim sandala od prevrnute kože na visoku štiklu. Ceo look zaokružila je "Cartier" dijamantskom narukvicom.

Njen odabranik, Tim Barton, pojavio se u klasičnom crnom odelu a kontrast je napravio košuljom u kraljevsko plavoj boji. Sudeći po osmesima ovog slavnog para, reklo bi se da nisu zaboravili da su se na istom ovom festivalu, 2022. godine, upoznali dok Barton Belučijevom predavao nagradu za životno delo, a ubrzo nakon toga među njima se rodila ljubav. 

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!