Pevačica Madona pre nekoliko dana je objavila da je njen mlađi brat Kristofer Čikone preminuo. Kristofer i Madona su godinama sarađivali, on je bio član njenog tima, a pre par godina su prekinuli odnos. Pomirenje brata i sestre dogodilo se nakon što se Kristofer razboleo, a mnogi ne znaju da je Madona prošle godine izgubila i starijeg brata Entonija.

Entoni Čikone je preminuo prošle godine u februaru, u 66. godini. Godinama je živeo godinama na ulicama Mičigena boreći se s alkoholizmom. Vest o njegovoj smrti otkrio je Madonin zet, muzičar Džo Henri, emotivnom objavom na Instagramu:

"Moj šurak Entoni Džerard Čikone umro je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine, od proleća naših života u Mičigenu je toliko godina prošlo".

profimedia-0626720702.jpg
Dan Callister / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Entoni se dugo borio s alkoholizmom, što je javno dokumentovano kada je pre više od 10 godina objavljeno da je godinama živeo ispod mosta u Mičigenu i da je njegova porodica preestala da mu pomaže.

Madonin brat je dolazio u sukob sa zakonom, pa je 2013. godine zadobio povrede nakon što se opirao hapšenju u javnom toaletu. Entoni Čikone je javno optuživao sestru Madonu i ostale članove porodice da su ga napustili. Pevačica mu se navodno obraćala na razne načine i platila njegov boravak na rehabilitaciji u Teksasu.

Entoni Čikone je godinama živeo kao beskućnik ispod mosta u Mičigenu. Dešavalo se da je bio u masi dok je njegova sestra pristizala na gala događaje u skupocenim automobilima. Gledao ju je sa distance.

profimedia-0159324569.jpg
Grand Traverse County Sheriff's Department/PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

"Daily mail" je 2011. godine intervjuisao Entonija i u tom intervjuu je naglašeno da je on spavao ispod mosta dok je njegova sestra posedovala vile širom sveta, vredne miliona funti. Među tim nekretninama bilo je šest kuća u Londonu, dok je Čikone svu svoju imovinu čuvao u plastičnoj kesi. Ogroman jaz između načina života sestre i brata nametao je brojna pitanja.

U momentu kada je novinar razgovarao sa njim, Entoni Čikone je 18 meseci živeo kao beskućnik, nakon što je izgubio posao u očevoj vinariji.

"Da se smrznem i umrem, moja porodica ne bi za to znala šest meseci niti bi marila", rekao je i dodao: "Moja porodica misli da je rehablitacija poput čarobnog štapića za sve bolesti," rekao je Entoni, prenosi Mondo.

Entoni je izjavio da je 2005. godine bio na lečenju i da je Madona platila dvomesečni boravak u rehablitacionom centru kako bi pobedio alkoholizam. Pričajući o sestri, prisetio se majčine smrti 1963. godine. Rekao je da su on i Madona jedini videli majku u otvorenom kovčegu i da je to bilo izuzetno teško za njih kao decu. Otkrio je da mu je lovac na suvenire ukrao poslednju majčinu fotografiju.

madona.jpg
Printscreen Instagram 

"Mrzeli smo jedno drugo - suparništvo brata i sestre, pretpostavljam. Bila je ku**ca, baš kao što je sada. Ona ostaje verna tome. Mora joj se odati priznanje na doslednosti," rekao je o svojoj sestri svojevremeno.

Prisetio se i kako je Madona "dovodila tipove dok njihov otac nije bio kod kuće". Jednog od njih izbacio je napolje da bi zaštitio mlađe sestre i braću.

"Ona mi to nikad nije oprostila," dodao je tada.

Na pitanje kako bi voleo da njegova sestra pokaže da joj je stalo do njega, odgovorio je: "Samo da komuniciramo, to bi bilo lepo".

Entoni Čikone je prokomentarisao da ne sluša često Madoninu muziku kao i da je njegova sestra užasna glumica ali izvrstan šoumen i poslovna žena. Ispričao je i da je bio prijatelj sa njenim bivšim mužem Šonom Penom kao i da mu je bilo žao kada se pevačica razvela od Gaja Ričija jer je on srećan kada je ona u stabilnoj vezi.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Instagram/soy_ruli Kako peva Madonina ćerka