Reper Šon "Didi" Kombs (54) trenutno je u zatvoru nakon što je prošlog meseca optužen za reketiranje i trgovinu ljudima u cilju seksualne eksploatacije. O njegovim žurkama bluda ne prestaje da se priča, a poznato je da su mu gosti bili prinčevi Hari i Vilijam.


Fotografije nastale 1. jula 2007. na događaju upriličenom u čast i za pomen princeze Dajane, prikazuju dvojicu braće sa Dedijem. Ova fotografija definitvno će potresti kraljevsku fotografiju mnogo više nego što se očekivalo, zbog brojnih teorija koje kruže o odnosu Paf Dedija i princa Harija.


Pre svega, britanski tabloid The Sun objavio je tekst u kiome tvrdi da se ime princa Harija nalazi među papirima optužnice protiv Dedija. Naravno, ova informacija nikada nije potvrđena, a palata se nije oglašavala.


Međutim, isplivala je nova teorija.


Princ Hari ponovo je u centru skandala sa Paf Dedijem, zbog fotografije koja kruži mrežama. Na spornoj forotografiji su dva muškarca bez odeće, zagrljeni u krevetu. Mnogi tvrde da su muškarci sa slike navodno Paf Dedi i princ Hari.


Kako se navodi u ovoj teoriji zavere Hari je prespavao posle žurke jer je bio drogiran. A uzimajući u obzir prirode žurki koje jeDedi pravio mnogi smatraju da je i princ bludničio, što nije potvrđeno još uvek.

Takođe, veliku pažnju u ovom momentu privlači i stari snimak Paf Dedija iz 2011. godine, koji je tokom gostovanja u emisiji "Graham Norton Show" otkrio da je želeo da se zabavlja sa prinčevima.


- Verujte mi, oni sad nisu na listi zvanica. Ali, znate ranije, dok su bili mladi momci, koji su upadali u velike nevolje, pomišljao sam: "Zašto ne dođete da se družite sa mnom?" - rekao je reper tada ne zalazeći u detalje.

profimedia-0912386142.jpg
Miami Herald/TNS via ZUMA Press 


Vojvoda od Saseksa se nije oglašavao u vezi sa novim, za njegov imidž kompromitujućim fotografijama i trenutno nema potvrde ko su muškarci na fotografijama, te ova priča i dalje ostaje na nivou teorije zavere.


(Kurir.rs/I.M.)