Adrijana Lima se vraća na modnu pistu Viktorija Sikreta. U videu koji je podeljen na Instagram stranici Victoria's Secret, manekenka (43) je najavila da će se na zabavan način vratiti na modnu reviju. Na snimku, Lima ulazi u taksi i kaže vozaču "Idem kući".

Vozač tada kaže da ne zna gde ona živi, a Lima se izvinjava. „Možete li da me odbacite na šou Victoria's Secret?“ pita ona, pre nego što se suoči sa kamerom, najavljujući: "Vratila sam se!"

"Hej, čuvali smo tajnu, ali jednostavno više ne možemo!", stoji u natpisu na snimku.


Limina istorija sa Victoria's Secretom je stara decenijama, počevši od 2000. Ona je objavila da se povlači iz brenda u novembru 2018. nakon što je sa njima radila 20 godina i hodala na 18 modnih revija. Ona je tada ljudima rekla koliko je važna njena poslednja modna revija i rasplakala se opraštajući se od krila.

- Mislim da će ova godina biti vrhunac moje karijere. Ovo je moja 18. modna revija i još uvek sam uzbuđena kao i od prvog dana. Uvek volim da budem na pistama i da budem deo Victoria's Secret šoua. To mi je najdraže raditi - rekla je.

Sledeće godine, godišnja modna revija brenda, koja je pokrenuta 1995. godine, otkazana je 2019. godine nakon reakcije zbog nedostatka raznovrsnosti tela, a vratila se 2021. lansiranjem VS Collective-a, sa ciljem da više gura brend ka onome što žene žele.

profimedia0394933389.jpg
Profimedia Adrijana Lima na poslednjoj reviji Victoria's Secret

Lima je prisustvovala Victoria's Secret događaju na kome je promovisan njihov igrani film "The Tour" u septembru 2023. godine, što je označilo novu eru za brend.

Film se fokusirao na "nastajuće svetske pionire iz niza umetničkih disciplina, stvarajući po sopstvenim uslovima“, navodi brend. 

bela-hadid.jpg
Profimedia Bela Hadid na reviji Victoria's Secret

- Osećam to kao žena i još uvek sam u modi – imam 42 godine i majka sam petoro dece, tako da osećam da me još uvek slave u ovoj fazi svog života. Sjajno je videti da bez obzira u kojoj ste fazi za moju decu i nove modele koji dolaze, to podiže - rekla je za People.


Ove godine, revija na pisti se vraća i to 15. oktobra u 19 časova po lokalnom vremenu na  Prime Video ili Victoria's Secret IouTube, TikTok i Instagram kanalu.

(Kurir.rs/I.M.)