Glumac Asim Ugljen otkrio je bizarne detalje sa snimanja scene ljubljenja sa koleginicom Anom Gruicom Uglešić.

Mnoge zanima šta se dešavalo na setu, a što nije ušlo u film, a glumci to ne otkrivaju baš često. Jedan od onih koji je to uradio je Asim Ugljen (41), koji je prozvao svoju koleginicu, zgodnu Anu Gruicu Uglešić (41).

"Ana Gruica je jedina žena sa kojom sam se ljubio u kadru i nakon toga povraćao", otkrio je Asim u jednoj emisiji na hrvatskoj televiziji.

Dodao je i da je scena trajala previše dugo.

"Nije njena greška. Imala je nekakav ruž na sebi, odvratno pastelni, zeleni i mi smo se ljubili u sceni i bilo je jako vruće i taj ruž se rastopio skroz i meni je curio niz grlo. Nikako nisam uspeo usred scene da objasnim da mi se taj karmin sliva niz grlo. To je sve dugo trajalo. Ona je mislila da se ja igram i zato se izmičem i zgrabila me je.Kako je bio kraj scene, ja sam se ispovraćao. Ona se smejala:'Vidi ga, ljubio se sa mnom i odmah povraća'", ispričao je glumac, prenosi B92.

Kako je objasnio, nikad nije ni voleo scene ljubljenja, ali one intimnije mu nisu problem.

"Ne volim scene ljubljenja, nikad ih nisam voleo zato što mi je uvek nelagodno jer ne znam šta smem, šta ne smem", priznao je, naglašavajući da mu je lakše snimati scene intimne scene jer su manje intimne.

(Kurir.rs)

Bonus video

Kurir TV "ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...