Luka Raco već godinama je jedan od najpopularnijih glumaca sa naše javne scene, ali i miljenik pripadnica nežnijeg pola. Glumac je otkrio sa kojim se izazovima suočio tokom karijere, ali i na koji način provodi svoje slobodno vreme.

- Radio sam sa velikim glumačkim imenima, i čast mi je što sam imao takav put. Teško je izdvojiti nekoga posebno jer su mnogi glumci s kojima sam radio bili izuzetni i od svakog sam nešto naučio. Bilo je mnogo korisnih saveta, od tehnika glume do nekih životnih lekcija. Ključ uspeha serije „Igra sudbine" leži upravo u energiji i trudu cele ekipe. Ljudi su se povezali s likovima i pričom - naveo je Luka, koji uprkos poslovnim obavezama nalazi vremena za opuštanje.

 - Važno je naći balans. Bez trenutaka za odmor teško je biti produktivan i dati sve od sebe na poslu. Trudim se da uvek pronađem vremena za porodicu, prijatelje i sebe - istakao je glumac, koji se potom dotakao najveće neostvarene želje.

- Jedna od najvećih želja mi je da se ostvarim kao roditelj. Što se profesionalnog plana tiče, zasad sam zadovoljan gde se nalazim, ali uvek ima prostora za nove izazove i projekte. Gledam da sve ide svojim tokom i radujem se budućim prilikama. Porodica me podržava i razume prirodu mog posla i bez te podrške bilo bi mnogo teže - zaključio je mladi glumac za Alo.

(Kurir.rs/Alo/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!