Predsednik i prva dama Francuske, Emanuel i Brižit Makron, bili su domaćini svečanosti u Jelisejskoj palati u Parizu koji se organizovao u čast uvaženih zvanica Belgije, kralja Filipa i kraljice Matilde. 

Naime, ispred Jelisejske palate Brižit Makron zasenila je sve prisutne svojim stajlingom. Njena raskošna haljina potpuno je predstavila njen uobičajeni stil, a srebrni detalji na svečanoj toaleti posebno su dodali notu glamura. Sa haljinom je ukombinovala tašnu u istoj nijansi kao što su i pomenuti detalji, kao i srebrni nakit i salonke u istoj boji. 

profimedia-0921332970.jpg
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Skromna šminka i kosa elegantno podignuta u punđu zaista su istakle njenu prirodnu lepotu. 

Od prisutnih svojim stajlingom se istakla i belgijska kraljica Matilda koja se pojavila u crnoj toaleti od pliša, sa svetlucavim detaljima. 

profimedia-0921332497.jpg
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe su viđeni i bivši ministar unutrašnjih poslova, Džerald Darmanen sa suprugom, kao i predsednik Evrospkog saveta Šarl Mišel sa svojom partnerkom.

Sudeći po fotografijama, ovakve svečanosti sve više dobijaju sličnosti sa događajima na crvenom tepihu iz sveta šou biza. 

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!