Manekenka sa naslovnice magazina "Sports Illustrated", koju iz milošte nazivaju "kraljica bikinija", Bruks Nader, definitivno zna kako da privuče svu pažnju na sebe.

Naime, američka manekenka, koja se takmičila u šou "Ples sa zvezdama", snimljena je u subotu naveče kako izlazi iz "Chateau Marmont" u Los Anđelesu sa prijateljicom, pevačicom Eli Goulding, a jednim postupkom šokirala je sve oko nje.

profimedia-0920528156.jpg
Twoeyephotos/MEGA/TheMegaAgency/Profimedia 

Slavna lepotica pojavila se u providnoj, ljubičastoj haljini koja je malo toga prepuštala mašti, pa su prolaznici, ali i svi oni koji su pogledali njene paparaco fotografije, mogli da vide sve što se nalazi ispod tanane haljine dubokog dekoltea i sa visokim prorezom do butina. Ispod haljine nije nosila grudnjak, a na sebi je imala samo minijaturne tangice.

U jednom se trenutku Bruks se nagnula pa je njena zadnjica dospela u prvi plan, a fotoobjektivi okupljenih paparaca počeli su neumorno da škljocaju.

profimedia-0920441360.jpg
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Bruks je manekenka najpoznatija po svojoj naslovnici za "Sports Illustrated Swimsuit" izdanje. Takođe je, 2019. godine, pobedila na takmičenju "Swim Search" i tako dobila priliku da pozira za poznati časopis. U istom je završila 2020., 2021. i 2022. godine, a na naslovnici je bila prošle godine.

Osim modelinga, okušala se i u glumi pa se 2018. godine pojavila u akcionom filmu "Backtrace". Uz to je osnovala i svoj brend nakita kao i brend za dizajn interijera.

(Kurir.rs/Jutarnji/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago