Manekenka i bivša prva dama Francuske Karla Bruni prošetala je u 56 godini na sinoćnoj Victoria's Secret reviji. Ovo je bio njen debi kao Vitkrojin anđeo, a u seksi crnom izdanju je zatresla modnu pistu.

Crna čipka i korset


Ova Italijansko-francuska lepotica počela je da se bavi modelingom 1987. godine, kada je imala samo 19 godina. Na sebi je imala crno čipkano odelo koje je sezalo do njenih članaka i odisalo neverovatnim seksilipom i naravno krila.

profimedia-0921706314.jpg
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 


- U mojim godinama?!. Veoma je uzbudljivo i veoma je neodoljivo, zaista. Jer, znate, niko se ne navikne da bude na pisti bez obzira koliko dugo [oni to rade] - rekla je Karla Bruni uz osmeh i dodala: 


- Dobar je osećaj postati anđeo, imaću krila. Jedino mi je žao što moj muž nije ovde. Imao bi srčani udar da me vidi ovakvu - izjavila je ona misleći na bivšeg francuskog predsednika Nikolu Sarkozija.

Pobedila rak dojke

profimedia0885743179.jpg
Bertrand GUAY / AFP / Profimedia 


Povratak Karle Bruni na pistu Victoria's Secret dolazi godinu dana nakon što je objavila da se četirir godine borila sa rakom dojke.


- Dijagnostikovan mi je rak dojke pre 4 godine. Operacija, radioterapija, hormonska terapija, prošao sam uobičajeni tretman za ovu vrstu raka - rekla je ona.


Manekenka je dalje rekla da je imala "sreću" jer je njen rak pronađen kada "još nije bio agresivan", te je uspela da ga pobedi.

(Kurir.rs/I.M.)