Glumica Milica Milša trenutno uživa u srećnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanović i napravila je zavidnu karijeru, a ranije je pričala da nije oduvek živela lagodnim životom.

O svom privatnom životu nikada nije javno govorila, a jednom prilikom je otkrila da je i sama bila suočena sa finansijskom krizom, te da nije imala novca ni da plati račune. 

hmcc1808enhancednr.jpg
Nemanja Nikolić 

- Meni je potpuno normalno da u životu nekad nemate para za infostan. To je sve život. Nekad imate, nekad nemate. I kad sam imala i kad nisam imala ni 200 dinara u džepu imala sam moju porodicu. Uvek smo se držali i uvek nam je bilo lepo. Isto je, to nema veze sa novcem i imanjem - ispričala je Milica u emisiji “Magazin In“.

Od blata do zlata

milica-milsa01-zorana-jevtic.jpg
Zorana Jevtić Milica Milša i Žarko Jokanović

Krizu je rešila da prevaziđe tako što se posvetila vrednom radu. Tako je ulogom u seriji koju potpisuje njen suprug Žarko Jokanović "Igra sudbine" u jednom momentu postala i naša najplaćenija glumica.

- Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra, ispričao je dobro obavešten izvor za Informer dok je glumica sa svojim suprug Žarkom još bila deo ovog projekta.

hmcc1806enhancednr.jpg
Nemanja Nikolić Milica Milša i Žarko Jokoanović

Nakon prekida saradnje sa ekipom, njih dvoje su nastavili da rade na novoj seriji "Zakopane tajne". Trenutno uživaju u svojoj ljubavi i svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno.

(Kurir.rs/I.M.)

instagram/milicamilsaisakovic Milica Milša