Kejt Mos je sinoć u 50. godini postala Anđeo Victoria's Secret. Pojavila se na reviji ove modne kuće u Njujorku kao veliko iznenađenje, nakon što je njena ćerka Lila Grejs Mos Hak (22) debitovala kao model kontroverznog brenda.

Slavna Kejt Mos napravila je novi pomak u karijeri na pragu šeste decenije, a mnogi su se zapitali zašto poznata manekenka do sada nije bila deo jata Victoria's Secret.

profimedia-0921692368.jpg
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kejt Mos se predstavila u crnom modnom izdanju i po ko zna koji put je trijumfovala na pisti. Bila je među više slavnih modela koji su juče učestvovali na reviji, poput Eve Hercigove, Karle Bruni, Adrijane Lime, Tajre Benks, Ducen Kros i Alesandre Ambrosio.

Njena ćerka je debitovala u pink kostimu na modnom šouu Victoria's Secret. Lila spada u grupu nepo beba kako se nazivaju deca poznatih ličnosti koji su poput roditelja odabrali javne profesije, a kritikuju ih da su se proslavili zahvaljujući činjenici da su deca slavnih i ni zbog čega drugog.

Kada je u pitanju ćerka Kejt Mos, mišljenja su podeljena. Jedni smatraju da ima potencijal za modu, a drugi da je trebalo da se bavi drugim poslom. Slavna majka i ćerka pojavile su se i zajedno u kampanji Fendi ranije ove godine, kao i na naslovnoj strani Vogue 2023.

profimedia-0921615940.jpg
Angela Weiss / AFP / Profimedia 

“Ne znam da li je moja mama očekivala da ću se baviti modom, zaista – prilično sam sramežljiva, poput nje ali u potpunosti je podržavala svaku moju odluku. Ipak, nije mi pomogla oko hoda na pisti. Ona kaže: "Moraš to da osetiš. Ne znam šta radim. Jednostavno to uradim!". Odgovorila sam: "Kul, idem još malo da vežbam pa onda...", prenosi Page six.

Kejt Mos je hodala uz taktove pesme "I Love Rock 'n' Roll" iz 1981. godine dok je Ešli Grejem podržala revoluciju brenda.

Anketa

Koja bolje izgleda?

(Kurir.rs/Blic Žena/I.M.)

 Bonus video:

TikTok/nikolina_vrekic Srpska manekenka nosila PRADA reviju