Điđi Hadid je otvorila reviju Viktorijas sikret u Njujorku, ponela je glamuroznu pink kreaciju, a onda se predstavila i u crvenom vešu, noseći oba puta čuvena anđeoska krila.

profimedia-0921632107.jpg
Angela Weiss / AFP / Profimedia 

Bela Hadid je takođe šetala u crvenom vešu i sa krilima, dok je Šer pevala u pozadini. Ova manekenka je napravila dužu pauzu od javne scene a onda se vratila tokom nedavno održane Nedelje mode u Parizu.

Mnoge je šokiralo njeno pojavljivanje na sinoćnoj reviji. A jasno je da je pozvana kako bi se poslala poruka da je ova afera deo prošlosti kontroverzne kuće Victoria's Secret.

profimedia-0921613431.jpg
Angela Weiss / AFP / Profimedia 

Bivši čelnik modne marke Viktorijas sikret Ed Razek optuživan je da je primoravao manekenke da mu sede u krilu i ljubio ih na silu. Jedna je ispričala da ju je dodirivao u predelu međunožja pre izlaska na pistu, a stravične detalje reklo je oko 30 osoba koji su sarađivali ili bili na određeni način povezani sa brendom.

Bio je to ogroman skanda zbog optužbi za mizoginiju, uznemiravanja i maltretiranje bivših radnica i modela.

profimedia-0921624379.jpg
Angela Weiss / AFP / Profimedia 

Bela Hadid je bila izložena uznemiravanju. Kako je 2020. pisao "New york post", Razek je tražio od Bele Hadid, koja je kratko bila Anđeo poznate modne marke, da skine veš na kastingu a onda je komentarisao "njene savršene grudi". Ona je zbog toga prekinula saradnju.

Anketa

Da li su sestre Hadid ispale licemerne?

(Kurir.rs/Blic žena/I.M.)

Bonus video: 

TikTok/babybella777 Bela Hadid