Reper Paf Dedi je prema novoj tužbi navodno koristio daljinski za TV kako bi silovao ženu, otkriva TMZ. Do toga je došlo nakon što mu je rekla da veruje da on ima neke veze sa ubistvom Tupaka Šakura.

Paf Dedija tuži žena inicijala E. P., koja tvrdi da ju je seksualno napao i silovao nakon što ga je ponizila u pozivu putem FaceTime-a

Prema tužbi, koju je dobio TMZ, E.P. je upoznala reperovog prijatelja u baru u februaru 2018. godine, i on je nazvao Paf Dedija na FaceTime... ali E.P. kaže da nije bila impresionirana čovekovim poznatim prijateljem, rekavši Paf Dediju u lice mislila je da je on igrao ulogu u Tu Pakovoj smrti.

E.P. tvrdi da joj je Paf Dedi rekao da će "platiti" zbog komentara o Tupaku. Ona ističe da joj je mesec dana kasnije reperov prijatelj nasamario kako bi je reper silovao i iznela uznemirujuće detalje.

didi.jpg
Shutterstock, WG/MPI / Film Stills / Profimedia 

E.P. kaže da ju je čovek koga je upoznala u baru pozvao u svoju kuću u Orindi u Kaliforniji, a kada je bila tamo, pojavio se paf Dedi. Reper joj je navodno držao nož uz bočnu stranu lica i rekao joj da će joj napraviti "Glazgovski osmeh" kao odmazdu za njene komentare o Tupaku.

E.P. tvrdi da je Paf Dedijev glavni konsultant Kristina Koram takođe bila tamo i da je rekla reperu da joj ne seče lice jer bi mogli da je "prodaju" potencijalnim klijentima radi seksa.

E.P. dalje tvrdi da je Kristina tada zapretila da će je poslati bilo gde u svet, da nikada više ne vidi svoju porodicu. U dokumentima, E.P. tvrdi da je reper skinuo odeću, sklonio nož sa njenog lica, a zatim uzeo bocu tečnosti i pokrio svoje telo.

E.P. tvrdi da joj je Paf Dedi rekao da je njen život u njegovim rukama i da može da joj ga oduzme, te ju je silovao, a onda uputio još dvojicu muškaraca da urade isto, što ona kaže da su i učinili.

profimedia0861275129-1.jpg
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dalje ističe da su reper i njegovi prijatelji ostavili njeno iscrpljeno telo u kući dok su otišli ​​u dvorište da puše marihuanu i cigarete. Kaže, kada je konačno povratila svoje telesne funkcije, zgrabila je nož i preveliku košulju i pokušala da ode, ali je morala da prođe pored repera da bi stigla do izlaza.

Ona kaže da se suočila sa paf Dedijem, za kojeg kaže da je bio iznenađen kada je video kako hoda jer joj je dao "dovoljno droge da ubije konja".

E.P. tvrdi da joj je reper nakon toga ponudio novac, ali ga je odbila i zapretila da će otići policiji, a on joj je rekao da joj niko neće verovati, a ako nekome kaže, on će naškoditi njenoj porodici.

Ona kaže da joj je jedan od njegovih saradnika pokazao telefon za koji se činilo da uživo emituje video izvan kuće njene sestre.

U tužbi, E.P. tvrdi da je Paf Dedi čak nazvao svoju mamu, Dženis Kombs, u pokušaju da je ubedi da ne prijavi silovanje... i ona kaže da je reperova majka vikala na nju da joj ne povredi sina.

paf dedi profimedia-0211326598.jpg
MPNC / Backgrid USA / Profimedia 

E.P. tvrdi da joj je Paf Dedi rekao da se izvukao sa većim zločinima i ponovo se osvrnuo na Tupaka.

Ona kaže da je potom jurila za Paf Dedijem sa nožem, sustigla ga i spremala se da ga ubode kada je počeo da se moli za život. Kaže da je imala trenutak jasnoće i potrčala je ka izlazu, ali ju je reper pojurio i ona je zamahnula sečivom na njega, okrznuvši ga po stomaku.

U dokumentima, E.P. tvrdi da je pobegla na ulicu i vikala komšijama da pozovu policiju... zatim je čula Paf Dedijev SUV kako se udaljava od kuće.

Ona takođe kaže da je silovanje prijavila policiji Valnut Creek i policijskoj upravi Orinde ... ali joj je rečeno da nijedna agencija za sprovođenje zakona nije otvorila aktivnu istragu ni po jednom od njenih izveštaja.

(Kurir.rs/B92/I.M.)

 Bonus video:

kurir televizija "ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE!" Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO