Ljubav glumca Lazara Ristovskog i njegove 39 godina mlađe devojke Anice Lazić ne jenjava, a njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni. Trude se da što više vremena provode zajedno, a Anica nerteko i otkrije detalj iz njihove svakodnevnice.


Ovoga puta je podelila fotografije sa Lazarom iz prirode, uz prigodan opis.


- A ja, kao maslina zelena, u domu Gospodnjem, uzdam se u milost Božiju bez prestanka i doveka - stoji u opisu objave Anice Lazić.


Njena majka Ankica se odmah oglasila i ostavila komentar ispod slika, u vidu zaljubljenih emodžija i srca.

Screenshot 2024-10-17 084029.jpg
Printscreen/Instagram/anicalazicofficial 


Razlika u godinama se ne primećuje


Šarmantna glumica, koja je diplomirala psihologiju na Univerzitetu u Padovi, kaže da svaki trenutak pored Ristovskog je za nju predivan i da se razlika u godinama ne primećuje.

nik-kejv-18062024-0083.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

- Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima - iskrena je Anica Lazić u razgovoru za "Blic" pa dodala:

lazar-1.jpg
Damir Dervišagić 


- Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako i meni je žao što se žene danas kad napune četrdeset godina već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj.

Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija.

(Kurir.rs/I.M.)

Kurir Lazar Ristovski na reviji Verice Rakočević