Lijam Pejn (31), bivši član popularnog benda "One Direction", preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu, a o ovom stravičnoj tragediji mediji uveliko bruje.  

Pored toga što je bio pevač, tekstopisac i nekadašnji član pomenute grupe, Lijam je učestvovao i u "Iks-faktoru", 2008. godine, u kojem se pojavio kao kao solo izvođač, ali nažalost nije stekao previše uspeha. Dve godine kasnije, Lijam se probija kao član grupe "One Direction" koju je oformio Sajmon Kauel. Sa bendom izdao pet studijskih albuma, a 2019. godine izbacio je svoj prvi solo album.

Mimo svog njegovog uspeha, najviše pažnje privukla je njegova veza sa pop zvezdom Čeril Kol, koja je bila deo žirija u "Iks faktoru" i to baš one godine kada se Lijam takmičio. On je tada imao svega 15 godina, a Čeril je 10 starija od njega. Godinama kasnije njih dvoje stupaju u romantičnu vezu, a 2017. godine dobili su sina kog su nazvali Ber. 

Poslednje dve godine bio je u vezi sa influenserkom Kejt Kesidi, koja je bila sa njim u Argentini, gde je i poginuo. Ova influenserka (25) nalazi se na fotografiji sa pokojnim pevačem nekadašnje popularne grupe "One Direction" na njegovom poslednjem postu na aplikaciji "Snapchat", a koja je objavljena samo nekoliko minuta pre nego što je pao sa trećeg sprata hotela.

Spakovala se i otišla dva dana pre smrti

Prema njegovoj devojci Kejt Kasidi, par je planirao da poseti samo pet dana, ali je na kraju ostao dve nedelje - zbog čega je ona otišla dva dana ranije.

Ona je 14. oktobra rekla da je odletela nazad u Majami, dok je Pejn ostao.

- Bila sam tako spremna da odem. Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim da se predugo zadržavam na jednom mestu. A trebalo je da budemo tamo otprilike pet dana, pretvoreno u dve nedelje - rekla je u svom Tik Tok videu.

Dve godine unazad pa do momenta njegove smrti, Pejn i Kasidi su bili nerazdvojan par iako su, prema navodima stranih medija, tokom svoje veze imali uspona i padova.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!