Lijam Pejn preminuo je odmah od višestrukih povreda uključujući frakturu lobanjeizazvane njegovim padom sa balkona hotela na trećem spratu. Šef hitne službe Buenos Ajresa, Alberto Krešenti, rekao je da je bivši član benda "One Direction" bio van nade za spašavanje kada su ekipe stigle na lice mesta.

"Naša uloga je bila da brzo krenemo tamo, pružimo medicinsku pomoć i pokušamo da ga reanimiramo, ali njegove povrede vodile su u momentalnu smrt. Na osnovu onoga što je moj tim video, očigledno je došlo do frakture lobanje i izuzetno ozbiljnih povreda koje su dovele do njegove trenutne smrti," izjavio je Krešenti.

365993_profimedia0483394306_ls.jpg
Profimedia 

Službe hitne pomoći potvrdile su identitet pop zvezde (31) proverom pasoša, a šef Krešenti odbio je da komentariše izveštaje da je pevač možda bio pijan ili drogiran. Takođe je naglasio da još uvek čekaju na nalaze obdukcije i pozvao sve koji žure sa presudom "da ne preteruju".

Osoblje hotela reklo je policiji da se Lijam prijavio sam u luksuzni hotel "CasaSur" u modernom predgrađu argentinske prestonice Palermo, 10. oktobra ove godine. Smatralo se da je u gradu da bi se našao sa bivšim kolegom iz "One Direction" benda, Najlom Horanom, koji je nastupao u "Movie Star" areni.

Lijamovo telo uklonjeno je iz hotela u 20.38 h po lokalnom vremenu više od tri sata nakon njegovog fatalnog pada.

(Kurir.rs/J.M.)

 Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam