Enrike Iglesijas jedan je od najvećih zavodnika sa svetske scene, kažu da ima savršeno lice i da je građen kao grčki bog. Iako ima 49 godina, izgleda kao mladić, a već 13 godina je u braku.

ana-kurnjikova-enrike-iglesijas-2.jpg
Printscreen/Youtube 


Enrike iza sebe ima impozantnu listu hitova i titulu seks simbola. Uprkos tomenije se libio da jednom prilikom kaže da ima najmanji penis na svetu. Ovo je šokiralo obožavaoce.


- Kakve veze ima dobar latino izgled s veličinom penisa?! Možda dobro izgledam, ali imam najmanji penis na svetu! Ozbiljno mislim - rekao je Iglesias pred svojim fanovima i dodao da je svoje prvo seksualno iskustvo imao u 17 i po godina.

profimedia0331452647.jpg
Profimedia 


- Obično prvi put nije najbolji. Biću iskren, bio sam vrlo nervozan, a trajalo je deset sekundi - rekao je pre mnogo godina.


Ko je Enrike Iglesijas?


Enike je karijeru počeo u tajnosti, krijući od slavnog oca Hulija Iglesijasa odluku da želi da se bavi muzikom. Iz toga razloga se svetu najpre predstavio kao Enrike Martinez, koristeći prezime svog menadžera Fernana Martineza.

ana-kurnjikova-enrike-iglesijas-5.jpg
Printscreen/Youtube 


Enrike je poznat po više nego srdačnom pristupu publici, kao i po tome da je dugo privatni život, a naročito vezu sa teniskom zvezdom Anom Kurnjikovom, držao u tajnosti. Njihova zajednička pojavljivanja se mogu izbrojati na prste.

Živeo u Beogradu

Zanimljivo je da je kao dete živeo u Beogradu. Imao je šest godina kada se sa majkom Izabel Prejsler preselio na godinu dana.


- Živeo sam u Beogradu godinu dana, ali sam bio mali i ničega se ne sećam - rekao je.

Nema kontakt sa ocem

enrike-iglesijas.jpg
Stefan Jokić 


Poznato je da je Enike je karijeru počeo u tajnosti, krijući od slavnog oca Hulija Iglesijasa odluku da želi da se bavi muzikom. Međutim, muzička senzacija se u jednom momentu toliko udaljila od oca da se čak i odrekao pozamašnog nasledstva.

Imaju najlepšu decu na svetu

U braku je sa teniserkom Anom Kurnjikovom i imaju dvoje dece. Prelepa ruska teniserka uspešno prkosi godinama, te je i dalje je simbol seksepila belog sporta.


Ona i dalje važi za jednu od najlepših sportistkinja svih vremena, iako se već odavno ne bavi tenisom. Njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju troje dece - blizance Nikolasa i Lusi i ćerkicu Meri.

(Kurir.rs/I.M.)