Slavni glumac, Met Dejmon (54), u svetu Holivuda poznat je kao "najsavršeniji suprug" jer njegovu bračnu idilu sa Lusijanom Baroso (48) nije uspeo da poljulja nijedan skandal iz sveta poznatih, što je u današnje vreme izuzetno i retko i pohvalno. 

Ovaj neuništivi par uhvaćen je nedavno od strane paparaca dok su sa svojim ćerkama, Džiom i Izabelom, išli ka poznatom restoranu na večeru. Iako mnogi misle da je imati skladnu porodicu u Holivudu praktično nemoguća misija, ovaj par primer je da je to ipak moguće. 

profimedia-0921393378.jpg
Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Met i Lusijana u braku su od 2005. godine, a svoju suprugu upoznao je u jednom lokalu u Majamiju dok je glumac bio na snimanju seta komedije "Stuck On You".

"Ne znam kako bi se inače naši putevi ukrstili da se to nije dogodilo, da se sve te stvari nisu desile," rekao je glumac i reditelj 2011. godine u emisiji Elen Dedženeris, piše "The Things". 

Naime, snimanje pomenutog filma prvobitno je bilo planirano da bude na Havajima, ali su režiseri u poslednjem času odlučili da to ipak bude u Majamiju. 

"Onda je jedne večeri, usred snimanja, nekoliko momaka iz ekipe reklo: "Hej, idemo negde na piće". "Ne, nisam baš za to", odgovorio sam im, ali su me nekako ipak odvukli sa sobom," otkrio je Dejmon i dodao da su sticajem srećnih okolnosti odlučili da odu u kafić u kom je Lusijana tada radila kao šankerka.

profimedia0481143177.jpg
Profimedia 

Bukvalno sam nju primetio u prepunoj prostoriji," prisetio se Dejmon dok je Lusijanina verzija, koju je svojevremeno ispričala za "Vogue", bila malo drugačija:

"Met kaže da me je video na drugoj strani prostorije i da je bilo svetlo na meni. A ja kažem: "Da, bio je to noćni klub, svetla su svuda bila," šaljivo se prisetila ona i dodala da se Met zapravo sakrio kod nje u šank od silnih ljudi koji su mu te večeri tražili autogram.

"Rekao mi je: Video sam te i zaista sam želeo da razgovaram sa tobom," ispričala je Lusijana pa dodala da je pristala samo ako joj pomogne sa poslom do kraja večeri.

"Godinama pre toga pripremao se za ulogu barmena, pa je počeo da priprema pića. I zaradio nam je te večeri ogroman bakšiš. Definitivno smo odmah uspostavili vezu, bilo je tako lako razgovarati sa njim, bilo nam je veoma prijatno, a pred kraj večeri pozvao me je da izađemo sa njegovim prijateljima. Ali ja sam rekla: "Ne mogu, imam četvorogodišnju ćerku," prisetila se Lusijana pa dodala da ju je posebno oduševilo to što se Met na tu informaciju nije razočarao već naprotiv.

lusijana-epa-ettore-ferrari.jpg
EPA 

"Rekao mi je: Volim što si mama i što ti je to prioritet. Znate, neki muškarci su možda bili drugačiji, možda su mislili da je to komplikovano, ali za njega nije bilo," dodala je ona.

Njenu ćerku Aleksiju Baroso (24) odgajio je kao svoje dete, a zajedno su dobili tri ćerke: Izabelu (18), Džiu (15) i Stelu (13).

Za njegov skladan brak sa Lusijanom Baroso, Met tvrdi da je tajna u tome što medijima ne daje povoda da se piše negativno, niti radi bilo šta što bi na "taj način" bilo zanimljivo. 

"Ne dodajem ulje na vatru, ne varam svoju ženu, ne postoji bilo šta loše o čemu bi se govorilo. I kada bi me novinari pratili, dobili bi istu priču, priču o sredovečnom oženjenom muškarcu sa četvoro dece. Sve dok im ne budem pripremio nešto novo, mediji neće pokazati interesovanje za mene," zaključio je svojevremeno glumac.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam