Kasno sinoć svet je potresla vest da je bivši pevač benda "One Direction" Lijam Pejn pronađen mrtav nakon pada sa balkona hotelske sobe. Sada su usledile nove šokantne informacije direktno od argentisnkih medija gde je pevač i bio na odmoru. 

Naime, argentinski mediji objavili su zabrinjavajuće slike na kojima se vidi beli prah, spaljena aluminijumska folija i razbijen TV ekran.

profimedia-0922411159.jpg
PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Ovaj 31-godišnji pevač bio je u Buenos Ajresu na turneji svog bivšeg kolege Niala Horana kada je umro nakon što je pao sa trećeg sprata hotelske sobe u sredu popodne.

Lijamova obdukcija otkrila je da je zvezda pretrpela teške povrede koje su dovele do „unutrašnjeg i spoljašnjeg krvarenja“ Nekoliko slika prikazuje ono što se navodno nalazi u unutrašnjosti luksuznog apartmana bivše pevačice One Direction u luksuznom hotelu CasaSur Palermo, prema najvećem argentinskom listu Clarin.

profimedia-0922411154.jpg
PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Čini se da pokazuju tragove belog praha i spaljene aluminijumske folije u kupatilu i dnevnom boravku. Zeleni upaljač i posuda  sapuna takođe se nalaze na nečemu što izgleda kao neuredni sto u sobi za smeće.

Soba je bila u stanju "potpunog nereda", prema policiji Buenos Ajresa.

Objavili su saopštenje u kojem se navodi: „Prilikom ulaska uočen je potpuni nered, sa razbijenim elementima. Površina balkona je pregledana kako bi se uspostavio pristup.

Clarin, najveće argentinske novine, objavile su slike uz izveštaj u kome se kaže: „Šteta i droga u hotelskoj sobi u kojoj je boravio Lijam Pejn u Buenos Ajresu“.

profimedia-0922411149.jpg
PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Policajci tek treba da potvrde šta su supstance pronađene u prostoriji, ali će uskoro obaviti testove. U sobi pored polupopijene čaše šampanjca vidi se i razbijen televizor.

profimedia-0922156049.jpg
PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Clarin i nekoliko drugih medija kao što je La Nacion potvrdili su da su fotografije snimljene nakon što je Liam pronađen kako ne reaguje napolju.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir Gale Kerber intervju