Kasno sinoć svet je potresla vest da je bivši pevač benda "One Direction" Lijam Pejn pronađen mrtav nakon pada sa balkona hotelske sobe. Tokom dana pojavljuju se nove informacije o celokupnom događaju, a sada policija navodno traga za dve žene koje bi mogle biti ključni svedoci.

profimedia-0922117967.jpg
Luis ROBAYO / AFP / Profimedia 

Rečeno je da su obe žene juče napustile hotel nakon što su čekale Pejna u holu, javlja argentinski list Infobae. Nema naznaka da bi mogle da budu umešane u njegovu smrt, ali policija se nada da mogu da pomognu u istrazi, odnosno u otkrivanju kako je proveo poslednje sate.

profimedia-0922117967.jpg
Luis ROBAYO / AFP / Profimedia 

Dag Džouns, gost hotela, je za BBS rekao: "Mislio sam da su neki radovi u sobi, bilo je mnogo buke poput dizanja teških predmeta, lupanja, mnogo glasnih, nasilnih zvukova. I video sam ljude iz hotela kako ulaze i izlaze iz te sobe, pa sam mislio da je reč o radovima. Dakle, oko 16:00, 16:30, čulo se još buke, radio sam i čuo sam jako glasan, nasilan vrisak oko 16:45, 17:00 h": Tada je shvatio da nešto nije u redu jer je video policiju ispred hotela.

liam 2.jpg
Shutterstock 

Lijamova obdukcija otkrila je da je zvezda pretrpela teške povrede koje su dovele do „unutrašnjeg i spoljašnjeg krvarenja“ Nekoliko slika prikazuje ono što se navodno nalazi u unutrašnjosti luksuznog apartmana bivšeg pevača One Direction u luksuznom hotelu CasaSur Palermo, prema najvećem argentinskom listu Clarin.

profimedia-0922411159.jpg
PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Tokom dana su isplivale fotografije, navodno iz pevačeve sobe, na kojima se vidi opšti haos, razlupan televizor, kesice sa belim prahom i razbacana folija.

(Kurir.rs/Žena/M.J)

Kurir televizija "Bora je bio ogorčen na Balaševića!" Prijatelj pokojnog pevača otkrio kako je nastao veliki hit: "Preuveličavao je svoju ljubav"