Od kada je objavljenog da su se razveli, sve oči su uperene u Dženifer Lopez i Bena Afleka. Čini se da je u ovoj podeli bolje prošao glumac, s obzirom na to da se pevačica ne može pohvaliti uspesima u poslednje vreme. 

dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0878412931.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok se još spekulisalo o razvodu, pevačica je najavila otkazivanje karijere, a ni njeni poslednji projekti nisu doživeli neki spektakularni uspeh. Ben za to vreme sve karte stavlja na karijeru. 

profimedia-0921909853.jpg
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poslednje fotografije pokazuju da Aflek radi na novom velikom projektu. Ben Aflek se vraća u rediteljsku fotelju i ovog puta nadgleda reklamu za pivo u kojoj glume njegov dobar drug Met Dejmon i fudbalska zvezda Dejvid Bekam.

profimedia-0921909860.jpg
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

TMZ je nabavio fotografije Bena, Meta i Dejvida na snimanju produkcije u utorak u Grifin klubu Los Anđeles u Čeviot Hilsu. Mat i Dave su izgleda u teniskoj opremi ... i izgleda kao da snimaju na teniskom terenu. Ben je režirao filmove u prošlosti, a sada se čini da se okušava u reklamama. Sa gomilom zvezdane moći na snimanju, rečeno nam je da je klub pun obezbeđenja... i biće zanimljivo videti šta Ben, Met i Dejv spremaju ovde. 

(Kurir.rs/M.J)

Kurir TV "ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...