Glumac Senad Bašić, kog je publika u regionu zavolela u seriji "Lud, zbunjen, normalan", u skladnom je braku sa suprugom Jasnom duže od 30 godina.

Senad je izjavio da je s godinama naučio da se ne uzbuđuje oko sitnica, te je otkrio recept za savršen brak.

“Nisam više toliko nemiran, ne uzbuđuju me sitnice i gluposti i ne gledam televiziju”, ispričao je glumac, te dodao i da je na društvenim mrežama samo kada to od njega traže", pa otkrio šta je recept za savšren brak.

senad-basic.jpg
Pritnscren 

“Pa samo neka svako uzme svoju sobu. Francuski ležaj, to je najveća glupost pogotovo ako želite da ostarite s nekim. Tu su Englezi mnogo pametniji, ona ima svoju sobu, on ima svoju, a kad hoće da rade ‘one stvari’ kucaju jedni drugima na vrata, to je apsolutno ispravno”, rekao je glumac.

“S obzirom na to da je ćerkina soba bila prazna, uzmem jorgan, kupim krevet i odvojim se, napravim svoje odaje. Imamo dnevni boravak kad hoćemo nešto da pričamo, po dve-tri rečenice, kad vidimo da će doći do sukoba odmah se raziđemo u svoje odaje”, otkrio je Senad svoju taktiku za hrvatski "IN Magazin", prenosi Blic.

Ljubav se rodila u tramvaju

Svi ga znaju kao Faruka koji obožava žene u seriji "Lud, zbunjen, normalan", dok je u stvarnom životu Senadu Bašiću samo jedna žena u glavnim sferama interesovanja.

Bez obzira na popularnost, njegov privatan život ostao je nepoznat za javnost, naročito njegova lepša polovina Jasna, sa kojom ima dvoje dece, sina Skendera i ćerku Hanu.

Ljubav među njima rodila se u tramvaju, na putu prema gimnaziji koju su svojevremeno oboje pohađali, a od školskih dana pa do danas nisu se razdvajali, te su odoleli mnogim izazovima.

Brak sa Jasnom sklopio je još u studentskim danima, i isti traje i dan-danas. 

(Kurir.rs/ L. S.)

faruk-senad-basic.jpg
Printscreen/Youtube 


kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam