Glumica Mirka Vasiljević i novo lice Kurir televizije otkrila je krajem prošle godine da bi nakon četiri trudnoće vreme bilo da rodi i blizance, što je izazvalo opšte oduševljenje.

screenshot-20240102-223155.jpg
Printscreen YouTube 

Naime, kada je gostujući u emisiji "Amidži šou" došao red na glumicu da rezimira svoju proteklu godinu, usledio je odgovor koji je ceo studio nasmejao do suza:

"Super. Nit trudna nit se porodila. Spremna ulazim u ovu 2024. godinu. Pošto je presudna, neka budu blizanci sad," izjavila je Mirka kroz smeh.

screenshot-20240102-223124.jpg
Printscreen YouTube 

Pevač Aco Pejović, posebno je pohvalio mladi bračni par Vujadina i Mirku zbog toga što su odličan primer mladima, jer kako on kaže: "rade na natalitetu".

"Ako treba nekome ozbiljan orden da se dodeli, to je onda njima. Toliko vodite računa o deci i porodici, takođe to je za ozbiljan rispekt za celi Srpski rod," rekao je pevač.

Podsetimo, Mirka i sprski fudbaler Vujadin Savić zajedno su godinama, a upoznali su se kao deca, kada su oboje imali svega dve godine. Kasnije, život ih je ponovo spojio na jednoj proslavi kada su se prvi put poljubili, a sada njihovu porodicu krasi četvoro dece: sinovi Andrej i Mihajlo i ćerke Adrijana i Anika.

BMW_0092e22.JPG
Kurir televizja 

Mirka Vasiljević je inače odnedavno postala TV lice Kurir televizije, gde je jedna od voditelja kulinarskog šou-programa "Komšiluk". Njegova misija je da gledaocima prenese zadovoljstvo takmičara u pripremanju, konzumiranju i deljenju hrane. Uz Mirku Vasiljević voditeljski tim čine i glumica Nataša Aksentijević, kao i naš poznati master šef Radomir Raša Vlačić.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!