Devojka Lijama Pejna prekinula je ćutanje nakon smrti njenog dečka zvezde One Directiona.Kejt Kasidi je na Instagramu izrazila svoje najdublje emocije tvrdeći da je „u potpunom gubitku“ i da se trenutno ništa „ne oseća pravim“. Nastavila je da će ga voleti 'do kraja života'.

Influenserka je objavila na svom Instagramu priču u znak sećanja na pevača, počevši tako što se zahvalila svima „za sve lepe reči i ljubav koja joj je upućena“.

Screenshot 2024-10-18 082625 copy.jpg
Instagram/kateecass 

"Bila sam potpuno izgubljena. Ništa u proteklih nekoliko dana nije bilo stvarno", nastavila je ona. „Tražim i molim se da mi date milost i prostor da se bavim ovim nasamo.“

Svoju poruku je zaključila tako što se direktno obratila svom dvogodišnjem dečku, napisavši: „Lijam, moj anđele. Ti si sve. Želim da znaš da sam te volela bezuslovno i potpuno. Nastaviću da te volim do kraja života. Volim te Lijam."

Pevač je preminuo od višestrukih povreda i "unutrašnjih i spoljašnjih" krvarenja nakon što je pao sa balkona hotela, prema preliminarnim podacima obdukcijski izveštaj.

Podsetimo, Kejt je dva dana pre tragedije na TikToku objavila da se vraća za SAD jer mora da ide kući kao i da je kupila jastuk za putovanje jer je jedan ostavila Lijamu Pejnu, koji je na društvenim mrežama rekao u šali da je "Kejt luzerka jer je otišla kući".

(Kurir.rs/M.J)