Pevačica i glumica Dženifer Lopez je viđena kako odlazi sa večere u restoran sa svojim menadžerom Benijem Medinom i prijateljima nakon što je prisustvovala istom događaju kao Ben Aflek i Dženifer Garner.

profimedia-0923468698.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako ceo svet bruji o razvodu poznatog para, Lopezova ne skida osmeh sa lica, a na njoj blista još nešto. U pitanju je skupoceni prsten koji ne skida sa ruke. Izgleda da je raskrstila sa Benom ali ne i burmom koju je nosila dok su bili u ljubavi.

profimedia-0923468108.jpg
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ben Aflek i Dženifer Garner primećeni su kako uživaju u noćnom izlasku u Los Anđelesu sa svojom ćerkom Fin, dele redak porodični trenutak zajedno. Džej Lo je takođe fotografisana sa ćerkom Emom i prijateljima na istom mestu. Nije poznato da li je došlo do susreta ove fantastične troje, ali čini se da su svi lepo raspoloženi i nasmejani uprkos situaciji koja nedeljama puni medijske stupce. 

profimedia-0923328405.jpg
SPOT-CelebrityLivin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U nedavno objavljenom razgovoru s komičarkom Niki Glejzer za časopis "Interview", pevačica i glumica Dženifer Lopez govorila je o spoznaji da sreću može da pronađe sama.

"Ljudi koji su romantičari i vole da budu u vezama, žele da ostare s nekim, misle: 'Moram to da imam da bih bila potpuna i srećna'. Ali nije tako", rekla je Džej Lo govoreći o prihvatanju samačkog života nakon što je podnela zahtev za razvod od Bena Afleka.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir Boki 13 navajo film "Reket"