Dve žene koje su navodno viđene kako posećuju hotelsku sobu pevača Lijama Pejna nekoliko sati pre nego što je umro.

Dve žene, koje se u argentinskoj štampi nazivaju Aldana Serano (31) i Lucila Goitea (27) ,dale su u sredu izjave pod zakletvom državnom tužiocu koji istražuje smrt pevača u hotelu u Buenos Ajresu. Izvori bliski istrazi opisali su ih kao „svedoke saradnike“.

Tiktok lijam pejn.jpg
iamrenzomars/tiktok 

One su dale izjave samo nekoliko sati da je Pejnovo telo otkriveno nakon što je pao sa balkona svog trospratnog apartmana u hotelu CasaSur u sredu popodne. Žene su rekle da su u hotel stigle u 11.30 i otišle u 16 ​​sati, iako su očekivale da će otići ranije.

Prema rečima gosta u hotelu CasaSur koji je ispričao kako je pevač izgledao "malo divlje" dok se svađao sa ženom oko novca.

Majkl Flajšman iz SAD tvrdi da je bivša zvezda dečjeg benda stalno ponavljala ženi: „Daću ti 20.000 dolara samo zato što mogu. Imam 55 miliona dolara i volim da pomažem ljudima".

Tokom 'veoma napete situacije' žena je pričala na španskom sa menadžerom hotela koji je prevodio razgovor Pejnu oko 14 časova po lokalnom vremenu.

profimedia-0922156049.jpg
PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

G. Fleischmann je za Buenos Aires Herald rekao da je prepoznao samo da je čovek 'sa engleskim akcentom za koji se činilo da je uznemirio' u predvorju bio Pejn sve dok nije objavljena vest o njegovoj smrti.

Dodao je da je pevač „izgledala veoma uznemireno, uznemireno, pomalo divlje, hodao je nervozno okolo  i je „izgledao veoma energično”.

Dve žene svedoci u slučaju Lijama Pejna
Will Matthews / PA Images / Profimedia 

Ranije je objavljeno da su argentinski detektivi ispitali tri hotelska osoblja i dve žene u pratnji.

Podsetimo, bivša zvezda benda "One Direction" pronađena je mrtva nakon pada sa balkona hotelske sobe u Argentini gde je nekoliko dana bio na odmoru.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir Boki 13 navajo film "Reket"