Anđelini Džoli je ponovo na premijeri filma "Maria", koji se prikazan na 68. BFI London Film Festivalu, podršku pružio reper Akala, prenosi Daily Mail. Kao što je poznato, prethodno je glumica s reperom bila na premijeri svog filma na filmskom festivalu u Veneciji u avgustu ove godine, a pre toga su nekoliko puta viđeni zajedno u javnosti.

Zbog toga su mnogi pomislili da je reč o novoj slavnoj romansi, ali izvori su takva nagađanja odmah demantovali i tvrdili da su samo prijatelji. Ovog puta su se oboje odlučili za modne kombinacije u crnoj boji, samo što je glumica uz svoju iskombinovala i upečatljive, zlatne minđuše.

akala profimedia-0923246178.jpg
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Akala je svoju karijeru započeo kao reper, ali onda se okrenuo političkom aktivizmu. "Povezuje ih interesovanje za aktivizam i dele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura...", tvrdio je ranije izvor.

Aktivista i reper se još prošlog maja, na književnom festivalu Calabash na Jamajci, družio s glumicom i njenim ćerkama, 19-godišnjoj Zaharom i 18-godišnjom Šajlo. Pola godine nakon toga uživali su na zajedničkoj večeri u Milanu, a neki smatraju da je upravo to ono što je Džoli privuklo kod Akale.

andjelina dzoli profimedia-0923821789.jpg
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Mislim da je veliki deo njene privlačnosti prema Akali, osim fizičke, to što ga vidi u interakciji s njenom decom jer joj je to jako važno", rekao je izvor ranije. Kao što znamo, osim Zahare i Šajlo, Džoli je u braku s bivšim suprugom, glumcem Bredom Pitom dobila i Medoksa (22), Paksa (20) i blizance Vivijen i Noksa (15).

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

Kurir TV ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM