Viktorija Bekam uglavnom je javno podržavala dosadašnje ljubavne izbore svojih sinova, sa izuzetkom snaje Nikole Pelc Bekam koju je prihvatila posle velikih muka, navodno izazvanih time jer ona nije želela da nosi venčanicu modnog brenda britanske dizajnerke, a ni naknadna objašnjenja nisu otklonila sumnju da je početak njihovog odnosa, koji se danas prezentuije kao idiličan, bio sasvim drugačiji. Šta Viktorija misli o Džeki Apostel, devojci svog sina Kruza Bekama?

Kruz Bekam (19) bio je tokom vikenda na Floridi sa 9 godina starijom devojkom, brazilskom pevačicom Džeki Apostel. Gledali su utakmicicu FK Inter Miami, za koji je on ranije igrao, a koji je u vlasništvu njegovog oca Dejvida Bekama.

Taj meč gledali su i Dejvid, Viktorija Bekam i njihova ćerka Harper Bekam pa se prisustvo Džeki Apostel tumači kao znak da ju je prihvatila porodica njenog dečka, a pre svega njegova majka.

Još jedan dokaz da Viktorija odobrava vezu jeste objava brazilske pevačice koja joj se zahvalila na poklonu, modnom komadu iz njene kolekcije. U pitanju je više nego izazovna haljina od čipke.

profimedia-0913091478.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Viktorija Bekam

Džeki ima veoma provokativan stil odevanja, najčešće za javne događaje bira polunaga modna izdanja. Viktoriji se izgleda to dopada, a Kruzova devojka je u sjajnim odnosima i sa njegovim bratom, Bruklinom Bekamom Pelcom.

Sve se za sada odvija bez problema. Doduše, tako je i bilo dok se Bruklin zabavljao sa glumicom Kloi Grejs Morec ili dok je Romeo Kruz bio u vezi sa manekenkom Mioom Regan koja i nakon njihovog raskida sarađuje sa Viktorijom.

Romeo (22) ima novu ljubav, fotografkinju Grejs Sorenti (23) koja je ćerka prijatelja i saradnika njegove mame, Marija Sorentija. Viktorija ovu devojku zna godinama, a sumnja se i da ju je upoznala sa sinom odnosno da je kumovala njihovoj vezi, piše hellomagazine.com.

Viktorija vedri i oblači u porodici, vuče konce na način koji sigurno njeni najmiliji dobro znaju, ali možda i stroga Britanka nije baš toliko storga jer je poznata i kao bivša svekrva iz snova. Primer za to je i podatak da je bivšu Kruzovu ljubav Tanu Holding zvala na porodično putovanje nakon što je njen sin raskinuo sa ovom devojkom. Dobra namera ili skrivena namera?

Džeki je juče proslavila rođendan i Kruz je bio pored nje.

(Kurir.rs/Žena/M.F.)

Bonus video:

Instagram/victoriabeckham viktorija bekam