Pevačica Lizzo oduševila je obožavaoce neverovatnom fizičkom transformacijom. 


Svoje fitnes putovanje je dokumentovala na društvenim mrežama, a video koji je objavila posle dužeg vremena u donjem vešu zapalio je mreže.


- Činjenica da biste čak razgovarali o mom izgledu je suluda - navodi u videu.


Vredno je trenirala


Lizzo se ranije osvrnula na svoju posvećenost fitnesu 2023. godine, rekavši da je odlučila da vežba kako bi bila u toku sa zahtevima svojih visokoenergetskih nastupa uživo i naglasila da "ne pokušava da pobegne od debljine“.


- Imam posao sa veoma visokim učinkom. 90 minuta uveče moram da radim koreografiju, moram da pevam, moram da igram, moram da repujem i moram da sviram flautu. I moram da emotiram, i da uđem u veoma usku odeću, ponekad mi to ograničava disanje - navela je ranije.
Ponosna je na sebe


U ranijem intervjuu za magazin "People", govorila je i o tome koliko je zadovoljna svojim 'nesvakidašnjim telom' - za nju idealnog.


- Mislim da imam stvarno zgodno telo! Ja sam 'ikona tela' i tu činjenicu svakim danom shvatam sve više. Možda nemam idealan tip tela, kao što, recimo, ima Kim Kardašijan. Možda to telo nije nečiji ideal, ali ona je stvorila je moderni standard lepote - istakla je R&B zvezda.

Dnevni jelovnik Lizo

  • Doručak: voda s limunom, mafini od belanaca, prženi karfiol i voće
  • Ručak: voda od bamije, obrok-salata s pilećim krilcima i mnogo senfa, domaći čaj od breskve
  • Večera: Grilovana piletina sa šargarepama i šparglom


Mreže gore


Komentari na račun njene transformacije ne prestaju, a mnogobrojni korisnici društvenih mreža su istakli da nikad bolje nije izgledala.


"Izgleda neverovatno", "Koja transformacija, svaka čast devojko", "E ovo se zove upornost i inat", bili su samo neki od komenatara.

(Kurir.rs/I.M.)