Kejt Kasidi, devojka Lijama Pejna, viđena je prvi put u javnosti nakon njegove tragične smrti. Snimili su je ispred prodavnice u Velingtonu u Floridi, a kako prenosi The Sun, izgledala je "izbezumljeno".

Kejt je nedelju provela sa svojim prijateljicama, a sve su tri izgledale neraspoloženo.

kejt kasidi profimedia-0924257210.jpg
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kejt Kasidi prvi put u javnosti nakon smrti Lijama Pejna

Kasidi je s Lijamom bila u Argentini samo dva dana pre njegove smrti. On je preminuo u sredu nakon što je pao s balkona koji se nalazio na trećem spratu hotela u Buenos Ajresu. Dve nedelje pre su on i Kejt stigli u Argentinu kako bi podržali njegovog kolegu Najala Horana, s kojim je Lijam bio u bendu, a koji je u tom gradu imao nastup. Trebalo je da ostanu samo nekoliko dana, ali im se boravak odužio na dve nedelje.

kejt kasidi profimedia-0924257163.jpg
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kejt Kasidi prvi put u javnosti nakon smrti Lijama Pejna

Ona je potom odlučila da ode iz Argentine. "Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim da ostajem na jednom mestu predugo. Trebalo je da budemo tamo nekih pet dana, ostali smo dve nedelje. Morala sam da odem kući", rekla je ona ranije. Kasnije je pevačev bliski prijatelj rekao da je Pejn molio Kejt da ostane u Argentini s njim. "Lijam nije želeo da Kejt napusti Argentinu. Želeo je da ona ostane. Molio ju je da ostane", rekao je izvor i dodao da je njihov razgovor bio "zapravo malo žešći" nego što svi misle. Navodno su se posvađali jer se Lijamu nije svidelo to što ona odlazi, dok je ona morala da preuzme stvar u svoje ruke jer Lijam nije znao kad će napustiti Buenos Ajres.

Screenshot 2024-10-18 082625 copy.jpg
Instagram/kateecass 

Uprkos svađi koja se dogodila nekoliko dana pre tragedije, Kejt i Lijam nisu krili ljubav koju su osećali jedno prema drugom. Neutešna Kejt se nakon tragedije oglasila na Instagramu i rekla kako je "potpuno izgubljena", a još jednom je pokazala koliko joj je pevač značio.

"Ništa što se dogodilo poslednjih dana nije izgledalo stvarno. Tražim i molim da mi date milost i prostor da ovo navigujem u privatnosti. Lijame, moj anđele. Ti si sve. Želim da znaš da sam te volela bezuslovno i potpuno. Nastaviću da te volim do kraja mog života", napisala je ona.

Kejt i Lijam su zajedno bili dve godine, a zajedno su i živeli.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S.)

Bonus video

Kurir televizija Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!