Glumac Petar Strugar godinama je skrivao svoj emotivni život od javnosti. Međutim, od nedavno imamo prilike da ga vidimo sve češće u društvu lepe glumice Nine Nešković, sa kojom je u vezi.

screenshot-20240910-123150.jpg
printscreen/instagram/p_strugar 

Glumica danas proslavlja svoj 32. rođendan, a Strugar je na Instagramu podelio njihovu zajedničku fotografiju uz kojoj joj je čestitao rođendan, a ujedno i otkrio kako tepa svojoj izabranici.

Petar Strugar.jpg
printscreen/instagram/p-strugar 

"Srećan rođendan Nane moj", napisao je on.

O novopečenom paru je počelo da se šuka nakon što su se prvi put zajedno pojavili na dodeli "Zlatne antene". Iako su retko viđeni u javnosti i na društvenim mrežama, Strugarova objava pokazuje da je njihova ljubav stabilna.

Petar je ranije bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine veze ovaj par se venčao 2013. godine na jednoj intimnoj ceremoniji u Zemunu. Sledeće godine su dobili i sina Zariju. Tačku na brak stavili su nakon godinu dana, a i danas su u dobrim odnosima.

zlatni-decko-kzn-10012022-109.jpg
ATA images 

Nakon kraha ljubavi sa Ivanom, Petar je uplovio u romansu sa pevačicom Milicom Todorović. Njih dvoje nisu krili svoju ljubav, a često su se pojavljivali u javnosti zajedno. Par se upoznao zahvaljujući njegovoj ljubavi prema konjima. Petar je Milici za snimanje spota ustupio svog konja, nakon čega su iplovili u romansu. Ipak i ovoj ljubavi je došao kraj, nakon čega se Petar nije eksponirao, iako su ga spajali sa mnogim poznatim damama. Sve do lepe Nine, sa kojom je već neko vreme u skladnom odnosu.

Petar je u jednom trenutku bio u vezi sa javnosti nepoznatom Oljom, sa kojom je dobio sina Iva, a pričalo se i da su bili u braku.

petar-strugar01-news1-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 

Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu - rekao je ranije izvor za “Blic".

Voditeljka Anđela Lakićević otkrila je da su Petar i ona bili u vezi i to u njihovim studentskim danima. Ona nije otkrivala detalje odnosa.

(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video:

Kurir TV "ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...