Smrt pevača Lijama Pejna (31) i dalje je pod istragom nadležnih organa u Argentini jer se postavlja pitanje zašto niko od osoblja hotela nije pozvao hitnu pomoć nakon što se pevač onesvestio u holu istog, a pre nego što će se tragedija dogoditi.

U međuvremenu, njegove kolege i prijatelji, ali i fanovi oglasili su se na mnogim društvenim mrežama upućujući poslednje reči nekadašnjoj zvezdi benda "One direction". Nedavno se oglasila i njegova rođena sestra, Nikola, koja je na svom Instagram profilu objavila dirljive reči. 

profimedia-0637305723.jpg
Justin Ng / Avalon / Profimedia 

"Tokom godina objavljivala sam Lijamova postignuća kao svaka ponosna sestra koja je bila uz njega tada, sada i uvek. Kada je iskočila vest na mom telefonu da si nas napustio - sledila sam se. Tako sam žarko želela da to nije istina. Provela sam mnoge dane nadajući se da je u pitanju greška i da je neko opasno pogrešio. Zaista si bio predobar za ovu planetu, ti si anđeo koji je živeo samo da bi nasmejavao ljude oko sebe i činio ih srećnim. Uvek si prema svima pokazivao ljubaznost što pokazuje ono što što smo već svi znali. 

Nemamo mnogo zajedničkih fotografija, nikad nismo želeli da se osećaš kao da si u sobi punoj fanova, ali smo oduvek bili tvoji najveći fanovi ikad. Tvoj talenat te je isticao miljama daleko, ali si takođe uvek bio ti - ti. Prelistala sam naše poruke, sve šale i smeh koji smo razmenjivali. 

Živeo si svoj život kroz moto - zašto bi trošio vreme na nešto u čemu nisam brilijantan, i Lijame, ti si zasigurno bio brilijantan u svemu što si radio. Nažalost, ovaj okrutni svet uvek brza da osudi nekoga nakon video snimka od 5 sekundi, pa onda misle da im to daje za pravo da govore kao da te poznaju. Mi te poznajemo i voleli smo te i volimo te. 

Nadam se da si konačno našao mir tamo i da ćeš nastaviti da vodiš računa o nama, kao što si to radio i za života. Mi ćemo se postarati da Ber zna sve o svom tati i koliko si ga voleo, obećavam ti. 

Vidimo se uskoro, Lijame, volim te," napisala je njegova sestra uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su nasmejani i zagrljeni. 

Podsetimo, Lijam Pejn preminuo je u Buenos Ajresu nakon pada s trećeg sprata hotela. Imao je 31 godinu.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

tiktok/thedailyshow  Psiholog tvrdi da su promene u odrastanju krive za depresiju