Glumački par Ana Sofrenović i Dragan Mićanović u braku su proveli punih 13 godina, a na srpskoj sceni važili su za jedan od skladnijih parova.

Godinama su se zabavljali pre nego što su odlučili da se venčaju samo u prisustvu roditelja i to tačno u ponoć, što je tada izazvalo mnoge pozitivne komentare. Ubrzo potom, par je dobio svoju prvu ćerku Ivu, a šest godina kasnije na svet je stigla i Lena. 

ana-sofrenovic-dragan-micanovic.jpg
Dado Đilas, Dragan Kadić 

Posle bombardovanja 1999. godine, porodično su se preselili u London, kada je Dragan prvih šest meseci imao poteškoća da pronađe posao. Glumac je čak, jednom prilikom, otkrio i da se umalo nije zaposlio kao perač prozora, ali sreća ga je ipak pogledala pa je ubrzo dobio par uloga u britanskim ostvarenjima. Međutim, ipak odlučuju da se vrate u Srbiju.

Nažalost, jedan od omiljenih parova naše scene odlučio je da se razvede 2011. godine, ali su ostali u dobrim odnosima, pa čak snimili reklamu za banku, 2013. godine. 

224a6a59023843fc87859983a8ab7461.jpg
Nemanja Nikolić 

Iako i dalje bliski, glumica je svojevremeno govorila da je zbog razvoda doživela emotivni krah i borila se s depresijom, sa kojom se uspešno izborila i nastavila da radi na svojoj karijeri. 

zoz-7779.jpg
Zorana Jevtić 

"U životu sam se najviše borila za stvari u koje sam verovala kao što su iskrenost, snaga, autentičnost, tačnost, otkriće novog... Nisam uvek bila uspešna u tome, ali borba i nije da uvek uspete. Život je sastavljen i od lepih i od ružnih trenutaka. Da nema teških, ne bih znala da je to život. Jedna od težih faza je bila depresija. Još sam tu, tako da mora da sam izašla jača. Prošla sam dobar dril, osnažila sam i dosta sazrela. Imalo je puno veze sa sazrevanjem i ne mislim na godine, mislim na to da životne faze ne teku uvek sa godinama," rekla je Sofernovićeva za domaće medije pre par godina.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!