Kortni Kardašijan ponovno je u centru pažnje ali ovoga puta zbog dekoracije za predstojeći američki praznik Noć veštica. Najstarija sestra Kardašijan poznata je po svojim raskošnim proslavama i ukrašavanju u ovo doba godine koje jako voli, a čini se da je sada "podigla lestvicu" sa neobičnim spoljašnjim ukrasima.

Na svom Instagram profilu, Kortni je objavila seriju fotografija sa natpisom "Hello October" (Zdravo oktobre, uključujući i fotografiju na kojoj se nalaze dva velika kostura na naduvavanje postavljenih u veoma eksplicitnoj pozi. Jedan kostur je, naime, postavljen na vrh drugog, što je izazvalo bujicu kritika i negodovanja među njenim pratiocima.

Dok su neki komentarisali sa dozom humora, mnogi su izrazili zabrinutost oko "neprimerenog" sadržaja, pozivajući Kortni da razmisli o tome kako njene dekoracije utiču na decu.

"Ta pozicija kostura? Stvarno?" upitala je jedna korisnica.

"Imaš decu, a misliš da je ova pozicija kostura prikladna? Uh, jeftino," napisala je druga.

Uz brojne negativne komentare, neki su takođe apelovali na Kortni da treba da bude uzor svojoj deci, piše "24 sata".

profimedia0475092365.jpg
Profimedia 

Dok se debate nastavljaju, pitanje ostaje: da li je Kortni preterala sa dekoracijama ili su reakcije neopravdane? Neki obožavatelji smatraju da Noć veštica treba biti zabavna i pomalo provokativna, dok drugi ističu važnost postavljanja primera, naročito kada su u pitanju deca.

Bez obzira na stavove, Kortni sigurno zna kako da privuče pažnju, a sa ovakvim reakcijama, očigledno ne planira da state.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija GLUMICA SE POTPUNO IZBLAMIRALA PRED BRANKOM SOVRLIĆ, PA SE JAVNO IZVINILA: Pevačica je dobila blaži nervni slom kada me je čula